Lokalebasen.dk havde underskud i 2013

Lokalebasen.dk havde underskud i 2013

08
apr
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk har tabt hverken pusten eller optimismen, selv om Danmarks største webportal for udlejning af ledige erhvervslejemål kom ud af regnskabsåret 2013 med et tab på næsten en million kroner.
08
apr
2014
Steen Uno

Trods underskud på bundlinjen i 2013 ser Lokalebasen.dks adm. direktør Jakob Dalhoff tilbage på et vellykket udviklingsår med markante fremgange på næsten alle øvrige forretningsmæssige parametre.

 

Trods 2013-underskud på knap en million kroner:

Lokalebasen.dk eskalerer udvikling af it-platforme

 

Lokalebasen.dk har tabt hverken pusten eller optimismen, selv om Danmarks største webportal for udlejning af ledige erhvervslejemål kom ud af regnskabsåret 2013 med et tab på næsten en million kroner.

“Lokalebasen.dks succes ses ikke afspejlet i årets regnskabsmæssige resultat, fordi vi har valgt at investere hele vores indtjening samt mere til i udviklingen af vores it-platform og user interface.

Det er vores helt bevidste strategi at investere hele vores indtjening i udvikling, og heller ikke i de kommende år forventer vi at kunne fremvise overskud i nævneværdigt omfang."

Jakob Dalhoff, administrerende direktør hos Lokalebasen.dk, ryster hverken på hånd eller stemmeføring, når han kommenterer sin uhyre succesrige virksomheds regnskabsmæssige underskud i 2013.

Tværtimod gør han sig umage med at understrege de fremgange, som Lokalebasen.dk sidste år havde på stort set alle øvrige målepunkter.

Omsætning steg 20 procent

“Vores omsætning i 2013 steg næsten 20 procent, og vi var i stand til at øge antallet af udlejninger betydeligt – vi kunne fremvise en markant fremgang i både antallet af samarbejdspartnere som i antallet af emner – ligesom desuden trafikken på vores website steg betragteligt.

I stedet for på overskud har vi valgt at måle vores forretningsmæssige succeser på andre parametre, først og fremmest antallet af nye samarbejdspartnere, hvor 2013 om noget var året, hvor vi for alvor fik mæglerne med på Lokalebasen.dk.

Det er en målsætning, som vi har arbejdet på i mange år, og som vi er meget glade for nu er lykkedes. Vi tror og satser på et langt og stærkt samarbejde med mæglerne fremover," pointerer Jakob Dalhoff.

Lokalebasen.dks it-udviklingschef Kasper Staal Jørgensen tilføjer, at deres virksomhed i hele 2013 satte benhårdt fokus på eksponering og markedsføring på de elektroniske medier samt på teknisk udvikling af udlejningsportalens it-platform, user interface samt backend.

Nyt salgssite og design

“Denne satsning betyder, at vi har udvidet til seks fuldtidsansatte programmører, der konstant arbejder med at udvikle vores platform.

Det er selvsagt en ganske bekostelig investering, som først vil give afkast på lidt længere sigt, men som giver vores samarbejdspartnere nogle helt nye muligheder for promovering. Jeg er sikker på, at det er den helt rette vej at gå for Lokalebasen.dk," siger Kasper Staal Jørgensen.

Nogle af resultaterne af denne store investering rulles ud i løbet af de næste par måneder, hvor Lokalebasen.dk både lancerer nyt salgssite og et nyt brugervenligt design med en masse nye funktioner, der vil give bl.a. udlejere nye muligheder for maksimal promovering.

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo