arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1xflis7

Lokalebasen.dk havde underskud i 2013

08
apr
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk har tabt hverken pusten eller optimismen, selv om Danmarks største webportal for udlejning af ledige erhvervslejemål kom ud af regnskabsåret 2013 med et tab på næsten en million kroner.
08
apr
2014
Steen Uno

Trods underskud på bundlinjen i 2013 ser Lokalebasen.dks adm. direktør Jakob Dalhoff tilbage på et vellykket udviklingsår med markante fremgange på næsten alle øvrige forretningsmæssige parametre.

 

Trods 2013-underskud på knap en million kroner:

Lokalebasen.dk eskalerer udvikling af it-platforme

 

Lokalebasen.dk har tabt hverken pusten eller optimismen, selv om Danmarks største webportal for udlejning af ledige erhvervslejemål kom ud af regnskabsåret 2013 med et tab på næsten en million kroner.

“Lokalebasen.dks succes ses ikke afspejlet i årets regnskabsmæssige resultat, fordi vi har valgt at investere hele vores indtjening samt mere til i udviklingen af vores it-platform og user interface.

Det er vores helt bevidste strategi at investere hele vores indtjening i udvikling, og heller ikke i de kommende år forventer vi at kunne fremvise overskud i nævneværdigt omfang."

Jakob Dalhoff, administrerende direktør hos Lokalebasen.dk, ryster hverken på hånd eller stemmeføring, når han kommenterer sin uhyre succesrige virksomheds regnskabsmæssige underskud i 2013.

Tværtimod gør han sig umage med at understrege de fremgange, som Lokalebasen.dk sidste år havde på stort set alle øvrige målepunkter.

Omsætning steg 20 procent

“Vores omsætning i 2013 steg næsten 20 procent, og vi var i stand til at øge antallet af udlejninger betydeligt – vi kunne fremvise en markant fremgang i både antallet af samarbejdspartnere som i antallet af emner – ligesom desuden trafikken på vores website steg betragteligt.

I stedet for på overskud har vi valgt at måle vores forretningsmæssige succeser på andre parametre, først og fremmest antallet af nye samarbejdspartnere, hvor 2013 om noget var året, hvor vi for alvor fik mæglerne med på Lokalebasen.dk.

Det er en målsætning, som vi har arbejdet på i mange år, og som vi er meget glade for nu er lykkedes. Vi tror og satser på et langt og stærkt samarbejde med mæglerne fremover," pointerer Jakob Dalhoff.

Lokalebasen.dks it-udviklingschef Kasper Staal Jørgensen tilføjer, at deres virksomhed i hele 2013 satte benhårdt fokus på eksponering og markedsføring på de elektroniske medier samt på teknisk udvikling af udlejningsportalens it-platform, user interface samt backend.

Nyt salgssite og design

“Denne satsning betyder, at vi har udvidet til seks fuldtidsansatte programmører, der konstant arbejder med at udvikle vores platform.

Det er selvsagt en ganske bekostelig investering, som først vil give afkast på lidt længere sigt, men som giver vores samarbejdspartnere nogle helt nye muligheder for promovering. Jeg er sikker på, at det er den helt rette vej at gå for Lokalebasen.dk," siger Kasper Staal Jørgensen.

Nogle af resultaterne af denne store investering rulles ud i løbet af de næste par måneder, hvor Lokalebasen.dk både lancerer nyt salgssite og et nyt brugervenligt design med en masse nye funktioner, der vil give bl.a. udlejere nye muligheder for maksimal promovering.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.