arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 4ytcn1 reduced

Lokalebasen.dk i Børsen: Firmaer udskifter små kontorer med større

25
apr
2013
Steen Uno
Inden for seneste halvår er tomgangen for kontorlokaler faldet med 100.000 kvadratmeter, så den nu udgør 2.500.000 kvadratmeter. Det er et pænt fald, selv om der fortsat er langt til niveauet fra 2008.
25
apr
2013
Steen Uno

Af Steen Uno

Inden for seneste halvår er tomgangen for kontorlokaler faldet med 100.000 kvadratmeter, så den nu udgør 2.500.000 kvadratmeter. Det er et pænt fald, selv om der fortsat er langt til niveauet fra 2008.

“Virksomheder, som har et aktuelt behov for at flytte, har over en bred kamp et behov for at udvide, da de er vokset ud af deres eksisterende lejemål.

Det er, hvad vi kan læse ud af Lokalebasen.dks tal for første kvartal, hvilket til dels også afspejler tendensen i fjerde kvartal 2012, da mange af forhandlingerne vedrørende kontrakterne, der bliver indgået i første kvartal 2013, allerede startede i fjerde kvartal 2012.”

Sådan siger admininstrerende direktør hos Lokalebasen.dk A/S, Jakob Dalhoff, til dagens udgave af Børsen EJENDOMME.

Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål Lokalebasen.dk har netop opgjort sine udlejningstal for årets første kvartal.

Videre grundet vækst

De viser, at Lokalebasen.dk – sammenlignet med første kvartal i 2012 – må notere et fald i antallet af afsluttede udlejningskontrakter på knap 15 procent. Til gengæld er den samlede omsætning for disse udlejninger steget med plus 10 procent.

“Under krisen gik der noget tid med, at lejerne skulle ud af uopsigelige kontrakter. Efterfølgende flyttede de i noget mindre. Vi ser det som et tegn på, at bunden er nået, og virksomhederne begynder at vokse igen.

Tallene viser, at virksomhederne har skåret til, og at de er kommet videre og grundet vækst,” konkluderer Jakob Dalhoff over for Børsen EJENDOMME.

 

For yderligere info:

Jakob Dalhoff, direktør, tlf. 7020 0814

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.