arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1t1c6m7

Lokalebasen.dk i markant vækst i august

01
sep
2011
Steen Uno
Lokalebasen.dk har i august måned indgået en omfattende samarbejdsaftale med det store Odense-baserede ejendomsselskab Barfoed Group A/S og har for Nordea Ejendomme samtidig formidlet et af sine største lejemål i år.
01
sep
2011
Steen Uno

 

 

 

 

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk har i august måned indgået en omfattende samarbejdsaftale med det store Odense-baserede ejendomsselskab Barfoed Group A/S og har for Nordea Ejendomme samtidig formidlet et af sine største lejemål i år.

Væksten fortsætter for Danmarks landsdækkende lejeportal for erhvervslokaler inden for kontor, lager, produktion og butik.

Ud over sin ny aftale med Barfoed Group A/S i Odense har Lokalebasen.dk fulgt op på sommerens ekspansion i Aarhus ved at indgå nye samarbejdsaftaler med yderligere tre af byens store udlejningsselskaber – Remien Ejendomme i Aarhus C., Søgaard Ejendomme A/S i Aarhus N. og JM-Haugaard A/S i Risskov – samt andre aftaler med en række nye udlejere.

Tidligere i sommer oprustede Lokalebasen.dk i Smilets By ved at etablere nyt samarbejde med byggeselskaberne Mogens de Linde samt Olav de Linde og med ejendomsselskabet Bricks.

”Jeg er utrolig glad og stolt over, at vi har opnået tilslutning fra så mange nye og markante samarbejdspartnere i Aarhus og Odense. De bidrager i væsentlig grad til at styrke Lokalebasen.dks ansigt og aktuelle volumen uden for hovedstaden,” siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Inden for hovedstadsområdet kan han desuden aktuelt glæde sig over, at Lokalebasen.dk for Nordea Ejendomme netop har formidlet et af sine hidtil største lejemål i år: 4081 m² højloftede lager- og produktionslokaler i Høje Taastrup.

”Den ny udlejningsaftale er endnu et resultat af vores meget vellykkede samarbejde med Lokalebasen.dk, som vi ser som et stærkt supplement til vores traditionelle annoncering af erhvervslejemål,” siger afdelingschef for Nordea Ejendomme, Torkild Bang Jensen.

Nye rekordtal

August 2011 har i det hele taget været en strålende og resultatrig måned for Lokalebasen.dk, hvor webportalen kan præstere markant fremgang i både besøgs- og udlejningstal.

Lokalebasen.dk markerer sig således ved at slå alle hidtidige rekorder og kan nu fremvise over 45.000 besøgende om måneden.

Herudover har Lokalebasen.dk i løbet af august måned formidlet og afsluttet 47 nye udlejningsaftaler.

”Vores markante fremgang her i august på indtil flere fronter finder vi selv ganske tilfredsstillende. Vi ser den som en yderst interessant og optimistisk strømpil for de kommende efterårsmåneder.

Først som sidst understreger Lokalebasen.dks aktuelle fremgang, at vores koncept aldrig har stået stærkere hos lejere såvel som udlejere,” kommenterer Lokalebasen.dks bestyrelsesformand Lars Heilesen.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.