arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 6ww1hp

Lokalebasen.dk i sadlen i Cannes

18
mar
2014
Steen Uno
På en meget smuk rute langs Cannes´ mondæne Middelhavskyst lykkedes det Lokalebasen.dk at køre første etape af sit ny tilbagevendende netværksarrangement “Tour de Mipim” hjem til sikker succes samt en sikker førsteplads i deltagernes popularitets-classement.
18
mar
2014
Steen Uno

Feltet samlet efter Lokalebasen.dks premierestart på sit nye cykelarrangement i Cannes, “Tour de Mipim”, der fremover skal blive en fast tilbagevendende event ved forårets store ejendomsmesse på Cote d´Azur.

 

Lokalebasen.dk fik vellykket cykelevent i Cannes:

Succesrig start på ´Tour de Mipim´

 

Af Steen Uno

På en meget smuk rute langs Cannes´ mondæne Middelhavskyst lykkedes det Lokalebasen.dk at køre første etape af sit ny tilbagevendende netværksarrangement “Tour de Mipim” hjem til sikker succes samt en sikker førsteplads i deltagernes popularitets-classement.

På sidstedagen af MIPIM 2014 samlede holdkaptajn alias Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff sit crew på 14 stjerner og hjælperyttere og kørte ud på den charmerende morgenetape på Cote d´Azur.

SEBs Head of Commercial Real Estate Peter Toftager nåede som feltets eneste rytter hele vejen frem til St. Raphael (og tilbage igen) – byen ligger små 85 km syd for Cannes!

Med i Lokalebasen.dks nye grå trikot var også den danske mester i H60 på landevej Hasse Larsen, der fik testet formen grundigt af, inden han senere på årets stiller op i sin klasse ved VM 2014.

Det var første gang, at Danmarks førende udlejningsportal for erhvervslejemål afprøvede denne form for Mipim-networking.

Også Tour de Mipim 2015

“Vi havde samlet et rigtig godt hold af ivrige cykelentusiaster og gode venner af huset, og sammen havde vi et par rigtig dejlige timer på to hjul i de fantastisk stemningsfulde omgivelser.

Jeg tør allerede nu love, at Lokalebasen.dk også vil blive vært for et “Tour de Mipim 2015” – ja, vi satser på at gøre dette arrangement til vores egen årlig tilbagevendende event i Cannes," siger Jakob Dalhoff.

Strabadserne i den sydfranske forårssol afsluttedes med en velfortjent frokost til Lokalebasen.dks cyklende netværkere på restaurant l’Angle i hjertet af Cannes.

Årets Mipim-ejendomsmesse samlede et pænt stykke over 20.000 deltagere fra hele verden, ca. 500 fra Danmark. Øresundsregionen sikrede sig to prestigefyldte Mipim 2014 Awards: Emporia i Malmø fik prisen som bedste shoppingcenter, mens infrastruktur-projektet MAX IV i Lund kåredes til Best Futura Project.

Se flere billeder fra turen

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.