arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 d7l0zw reduced

Lokalebasen.dk indgår stor samarbejdsaftale med Colliers Int. Danmark

25
okt
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk A/S ser frem til at vokse sig endnu større, efter at den danske udlejningsportal for ledige erhvervslejemål har indgået en stor, omfattende og iøjnefaldende samarbejdsaftale med en af landets største og mest fremtrædende erhvervsmæglere, Colliers International Danmark A/S.
25
okt
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk A/S ser frem til at vokse sig endnu større, efter at den danske udlejningsportal for ledige erhvervslejemål har indgået en stor, omfattende og iøjnefaldende samarbejdsaftale med en af landets største og mest fremtrædende erhvervsmæglere, Colliers International Danmark A/S.

Den ny aftale mellem Lokalebasen.dk og Colliers International Danmark indebærer, at samtlige Colliers´ aktuelt ledige erhvervslejemål fremover vil kunne findes og ses på landets største digitale markedsplads for tomme kontor-, lager-/produktions- samt butikslejemål.

”Vi er både utrolig glade og stolte over, at vi har fået dette ny og meget spændende samarbejde i stand med en af det danske erhvervsudlejningsmarkeds toneangivende medspillere,” siger Lokalebasen.dk´s adm. direktør Jakob Dalhoff.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vores aktuelle implementering af Colliers´ omkring 800 ledige erhvervslejemål vil komme til at øge Lokalebasen.dk´s samlede annonceudbud i ganske markant grad. Ikke mindst i Jylland og på Fyn vil vi få styrket Lokalebasen.dk´s position betragtelig.

Men også i Hovedstadsområdet såvel som i Sjællands øvrige byer og regioner vil Colliers International Danmarks indtog og ny spændende tilstedeværelse på vores udlejningsportal allerede fra i dag blive særdeles markant og synlig,” understreger Jakob Dalhoff.

Premiere i dag

De første Colliers ledige danske erhvervslejemål vil fra i dag blive vist og præsenteret på Lokalebasen.dk med relevante kontaktoplysninger samt illustreret med Colliers genkendelige logo.

I det kommende tid vil alle Colliers knap tusinde ledige erhvervslokaler blive implementeret og synlige på Lokalebasen.dk.

”Vi ønsker desuden at markere vores store aftale med Colliers med at give premiere til Lokalebasen.dks nye specialudviklede, automatiske integrationssystem, der sikrer, at alle Colliers International Danmarks mange hundrede erhvervslejemål altid vil fremtræde fuldt opdaterede på vores udlejningsportal.

Dette er en kunde- og brugervenlig service, som vi venter os rigtig meget af, og som vi fremover glæder os til at kunne tilbyde vores andre erhvervsmæglere og ejendomsselskaber,” pointerer Lokalebasen.dk´s daglige leder Kasper Staal Jørgensen.

De første resultater af Lokalebasen.dk´s nye samarbejdsaftale med Colliers International Danmark A/S kan fra i dag ses på www.lokalebasen.dk.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.