arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1qv2v4v

Lokalebasen.dk indtager Sverige

08
feb
2012
Steen Uno
Danmarks ekspanderende udlejningsportal for erhvervslejemål Lokalebasen.dk har fra februar 2012 udvidet sin fortsat hyppigere besøgte webplatform til fremover også at omfatte ledige erhvervslejemål i Sydsverige.
08
feb
2012
Steen Uno

 

 

Af Steen Uno

Danmarks ekspanderende udlejningsportal for erhvervslejemål Lokalebasen.dk har fra februar 2012 udvidet sin fortsat hyppigere besøgte webplatform til fremover også at omfatte ledige erhvervslejemål i Sydsverige.

Lokalebasen.dk gik ud af et stærkt udviklingsår 2011 ved blandt andet at fordoble sit danske udlejningstal fra 279 udlejninger i 2010 til hele 562 afsluttede udlejningskontrakter i 2011.

Nu skuer den danske webportal over Sundet og rykker hinsidan for at integrere også det svenske erhvervs-udlejningsmarked i Lokalebasen.dk.

”Vi har klart bevist, at vores digitale forretningsmodel på denne del af udlejningsmarkedet fungerer planmæssigt og med endog fine resultater. Derfor griber vi muligheden for at følge succesen op ved at teste vores koncept af i Sverige,” siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

”På vores danske webflade er Lokalebasen.dk jo allerede i forvejen godt repræsenteret af en række af Sveriges største udviklings- og ejendomsselskaber, og vi vil helt givet kunne udnytte en række synenergier med vores nye sydsvenske udspil.”

I kølvandet på vores aktuelle sydsvenske premiere planlægger vi hen over resten af året at manifestere Lokalebasen.dk i resten af Sverige.”

MIPIM 2012

At den danske udlejningsportal for ledige erhvervslejemål er rykket over Øresundsbroen, er samtidig årsag til, at Lokalebasen.dk vil være at finde på den forestående MIPIM-messe 6.-9. marts i Cannes på Copenhagen Capacity´s stand, hvor Lokalebasen.dk har valgt at være til stede.

Her vil Lokalebasen.dks IT-koordinator Kasper Staal Jørgensen stå parat til at præsentere samt demonstrere udlejningsportalens koncept over for bestående såvel som nye potentielle samarbejdspartnere – nu på begge sider af Øresund.

”Vi glæder os meget til at prøve Lokalebasen.dks digitale set-up af i udenlandske regi. Det stiller helt nye og anderledes udfordringer med hensyn til for eksempel sprog, valuta, teknik samt forskellige geodata, og det kan blive virkelig interessant at se.

Jeg ser frem til at vise og fortælle om Lokalebasen.dks meget flotte udvikling og resultater på Copenhagen Capacity´s stand i Cannes,” siger Kasper Staal Jørgensen.

Interesserede kan på MIPIM 20102 6.-9. marts i Cannes finde Lokalebasen.dk på Copenhagen Capacity´s stand nr. 19 på Level 01 i messecentret.

For yderligere info kontakt
Jakob Dalhoff, direktør, tlf. 7020 0814
Kasper Staal Jørgensen, tlf. 3945 8576

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.