Lokalebasen.dk klar til at indtage Norge - Berlingske-interview med Jakob Dalhoff

Lokalebasen.dk klar til at indtage Norge - Berlingske-interview med Jakob Dalhoff

04
jun
2015
Steen Uno
Lokalebasen.dk etablerer sig i disse uger på det norske marked for erhvervsudlejning, og Berlingske Business´ ugentlige tillæg Ejendomme bringer i aktuelle anledning et interview med Lokalebasens grundlægger og direktør Jakob Dalhoff. Foto: Asger Ladefoged
04
jun
2015
Steen Uno

Efter i de seneste år at have slået succesrig rod på det svenske marked er Danmarks førende udlejningsportal for erhvervslejemål netop gået i gang med at etablere sig på det norske udlejningsmarked også.

"Vi åbner også snart i Polen, og efter sommer åbner vi i Tyskland, Østrig og den tysktalende del af Schweiz," siger Jakob Dalhoff til Berlingske Business Ejendomme.

Lokalebasen.dks aktuelle ekspansion i udlandet sker i forlængelse af portalens markante eksponering, fremgang og succes på det danske erhvervs-udlejningsmarked.

Til Berlingske fortæller Jakob Dalhoff om sit arbejde med og sin personlige glæde ved at udvikle Lokalebasen.dk frem til udlejningsportalens i dag markedsførende position herhjemme.

"Jeg får mulighed for at udleve mine kreative drømme. Der er en skabertrang i mig, og det er supersjovt at få lov til at være med til at udvikle en it-virksomhed. Hele det miljø er fascinerende, og det er en helt anden verden end den, jeg kom fra."


Læs hele interviewet med Jakob Dalhoff i Berlingske Business Ejendomme

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo