arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed40 reduced

Lokalebasen.dk lancerer smart service for iværksættere og selvstændige

07
okt
2014
Henna Nielsen
Lokalebasen er klar med en ny smart serviceportal, IVSstiftelse.dk, der giver iværksættere og selvstændige mulighed for at oprette et billigt iværksætterselskab inden for kun to timer.
07
okt
2014
Henna Nielsen

 

Siden 1. januar 2014 har det været muligt at stifte og få registret et iværksætterselskab (IVS), der er det samme som et ApS, men et væsentligt billigere alternativ, fordi kapitalkravet her er reduceret fra 50.000 kr. til blot en enkelt krone.

"Iværksættere er jo et foretagsomt og ivrigt folkefærd, der gerne vil agere hurtigt - ja, som oftest lige her og nu.

Det er ikke mindst disse utålmodige og selvstændige ildsjæle, som vi nu kommer imøde med vores nylancerede søsterportal IVSstiftelse.dk," siger Lokalebasens adm. direktør, Jakob Dalhoff.

"Vi tilbyder således folk, der står parat til at springe ud som iværksættere, at bestille deres iværksætterselskab via vores ny hjemmeside og få et CVR-nummer registreret og udleveret inden for to timer på hverdage.

Det kan vi love, fordi vi allerede har forregistreret dit IVS, som vi kan overdrage til dig, når du har underskrevet med NemID. På den måde kan du nemt og bekvemt slippe for al besværet med dokumenthåndtering," tilføjer Jakob Dalhoff.

Håndsrækning til start-up´ere

At man som iværksætter kan stifte et IVS for blot en krone, betyder dog ikke, at man i hele selskabets levetid kan nøjes med det lavere kapitalkrav.

Til et iværksætterselskab er der nemlig knyttet et krav, at du skal opspare mindst 25 procent af dit årsoverskud.

Denne opsparing forpligter du dig til at fortsætte, indtil den når op på de 50.000 kr., der gør, at dit IVS kan omdannes til et almindeligt ApS.

"Den ny IVS-selskabsform er først som sidst skabt og indført som kærkommen håndsrækning til spirende start-up´ere - for at få dem til at medvirke til at sætte skub i dansk erhvervsliv.

Og jeg føler mig overbevist om, at vi vil komme til at se en masse nye unge virksomheder poppe op med spændende idéer og som nu vil få væsentlig kortere vej til deres startskud," siger Jakob Dalhoff.

På bare 10 dage siden lanceringen af IVSstiftelse.dk, er der allerede registreret 15 selskaber. 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.