arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 17nvu89 reduced

Lokalebasen.dk, MatchOffice & DN Erhverv A/S indbyder til sommerfest

17
jun
2013
Steen Uno
Traditionen tro inviterer Lokalebasen.dk, MatchOffice og DN Erhverv A/S til et par timers afslappet sommerhygge i festteltet på tagterrassen bag de tre ekspanderende virksomheders fælles domicil på Strandvejen 171 i Hellerup.
17
jun
2013
Steen Uno

Sommerhygge og stemning i teltet, da Lokalebasen.dk, MatchOffice og DN Erhverv A/S sidst samlede samarbejdspartnere, gode venner og forbindelser til et par timers afslapning og small talk ´på taget´ i Hellerup.

 

Se og download invitation til sommerfest her

 

Af Steen Uno

Traditionen tro inviterer Lokalebasen.dk, MatchOffice og DN Erhverv A/S til et par timers afslappet sommerhygge i festteltet på tagterrassen bag de tre ekspanderende virksomheders fælles domicil på Strandvejen 171 i Hellerup.

“Præcis som vi plejer, har vi bestilt masser af solskin til fredag 21. juni, og vi glæder os til at se alle vores nære samarbejdspartnere, forrretningsforbindelser samt gode venner i øvrigt til et let sommertraktement samt et lille glas eller to,” siger direktør Jakob Dalhoff.

De tre værter og selskaber har alle haft et nyt fremgangsrigt år og er hver især i rivende udvikling med en hel række spændende projekter, der tripper for at blive skudt i gang og effektueret.

“Vi håber igen i år at kunne samle rigtig mange til vores lille uformelle sommerarrangement, så vi alle kan ønske hinanden en god velfortjent sommerferie,” indbyder Jakob Dalhoff.

Tilmelding hurtigst mulig på info@lokalebasen.dk

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.