Lokalebasen.dk/MatchOffice på spændende inspirationstur til Beijing

Lokalebasen.dk/MatchOffice på spændende inspirationstur til Beijing

25
okt
2017
Steen Uno
Fem kontorhoteller på fem dage lød programmet for Lokalebasen.dk/MatchOffice´s ledelse, der tilbragte den sidste del af efterårsferien med at søge værdifuld inspiration hos en håndfuld af MatchOffice´s faste samarbejdspartnere i Den Kinesiske Folkerepublik.
25
okt
2017
Steen Uno

 

  

 

 

 

"Beijing er jo på alle leder umådelig stor og spændende. Den håndfuld kontorhoteller, som vi besøgte i kæmpebyens business district, var alle så absolut high-end class med generelt set dobbelt så høje lejepriser, som dem vi har herhjemme."

Sådan siger global relationship manager hos MatchOffice, Martin Roerholt, der sammen med sine lederkolleger hos Lokalebasen.dk i sidste uge deltog i en fem dage lang interessant og værdifuld research- og inspirationstur i Beijing.

Her besøgte Lokalebasen.dk/MatchOffice´s team bl.a. en af den amerikanske coworking-gigant WeWork´s populære destinationer i Beijing med 600 arbejdsstationer fordelt på to etager i et af business-distriktets imponerende kontor-towers.

"Desuden fik vi en uhyre interessant og nyttig indføring i ikke mindst den kinesiske business-kultur af en dansk repræsentant fra Maersks kontorer i Beijing," siger Martin Roerholt.


Står stærkt i Asien

MatchOffice har i de seneste knap 10 år samarbejdet med en et fortsat stigende antal af topmoderne kinesiske kontorfællesskaber i både Beijing og andre af Kinas storbyer. Aktuelt formidler MatchOffice ledige kontorhoteller i hele 22 kinesiske byer.

"Kina har udviklet sig til at blive vores næststørste asiatiske destination efter Indien, men MatchOffice er også stærkt repræsenteret med samarbejdspartnere i blandt andet Japan og Singapore," tilføjer Martin Roerholt.

Netop kan MatchOffice tilbyde ledige kontorlokaler, arbejdsstationer og coworking spaces i kontorhoteller i mere end 100 lande over hele verden. ●

                                                                                                                                                                                

Find ledige kontorlokaler i Beijing på MatchOffice.com

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo