arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Beijing2017

Lokalebasen.dk/MatchOffice på spændende inspirationstur til Beijing

25
okt
2017
Steen Uno
Fem kontorhoteller på fem dage lød programmet for Lokalebasen.dk/MatchOffice´s ledelse, der tilbragte den sidste del af efterårsferien med at søge værdifuld inspiration hos en håndfuld af MatchOffice´s faste samarbejdspartnere i Den Kinesiske Folkerepublik.
25
okt
2017
Steen Uno

 

  

 

 

 

"Beijing er jo på alle leder umådelig stor og spændende. Den håndfuld kontorhoteller, som vi besøgte i kæmpebyens business district, var alle så absolut high-end class med generelt set dobbelt så høje lejepriser, som dem vi har herhjemme."

Sådan siger global relationship manager hos MatchOffice, Martin Roerholt, der sammen med sine lederkolleger hos Lokalebasen.dk i sidste uge deltog i en fem dage lang interessant og værdifuld research- og inspirationstur i Beijing.

Her besøgte Lokalebasen.dk/MatchOffice´s team bl.a. en af den amerikanske coworking-gigant WeWork´s populære destinationer i Beijing med 600 arbejdsstationer fordelt på to etager i et af business-distriktets imponerende kontor-towers.

"Desuden fik vi en uhyre interessant og nyttig indføring i ikke mindst den kinesiske business-kultur af en dansk repræsentant fra Maersks kontorer i Beijing," siger Martin Roerholt.


Står stærkt i Asien

MatchOffice har i de seneste knap 10 år samarbejdet med en et fortsat stigende antal af topmoderne kinesiske kontorfællesskaber i både Beijing og andre af Kinas storbyer. Aktuelt formidler MatchOffice ledige kontorhoteller i hele 22 kinesiske byer.

"Kina har udviklet sig til at blive vores næststørste asiatiske destination efter Indien, men MatchOffice er også stærkt repræsenteret med samarbejdspartnere i blandt andet Japan og Singapore," tilføjer Martin Roerholt.

Netop kan MatchOffice tilbyde ledige kontorlokaler, arbejdsstationer og coworking spaces i kontorhoteller i mere end 100 lande over hele verden. ●

                                                                                                                                                                                

Find ledige kontorlokaler i Beijing på MatchOffice.com

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.