Lokalebasen.dk siger tak for en vellykket housewarming

Lokalebasen.dk siger tak for en vellykket housewarming

11
nov
2014
Anne-Kathrine Utzon
Danmarks førende udlejningsportal og søstervirksomheden Matchoffice’s nyindrettet kontor var fyldt med mennesker, vin og snak til sidste uges housewarming.
11
nov
2014
Anne-Kathrine Utzon

Den nyindrettede kontorbase på Østerbro dannede en hyggelig ramme for de mange gæster, der glædeligt deltog i Lokalebasen og søstervirksomheden Matchoffice’s housewarming torsdag 6. november. 

Eftermiddagen bød på vin i glassene, farverige kanapéer på bordene og snak i krogene. De mange gæsters opmærksomhed blev fanget, da Lokalebasens bestyrelsesformand, Lars Heilesen bød Lokalebasens medarbejdere varmt velkommen til de nye rammer med en tale, mens han skød farverig konfettirør afsted gennem lokalet. Som gave medbragte Lars Heilesen sjippetorv beregnet til træning til Lokalebasen medarbejdere. Noget der vakte grin og smil og straks skulle afprøves. 

”Det var en sand fornøjelse at vise vores smukke kontor frem for husets gæster, vores kunder og samarbejdspartnere og øvrige forretningsforbindelser. Jeg håber, at alle havde en ligeså hyggelig eftermiddag, som jeg havde,” siger Jakob Dalhoff.  

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo