arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stilling besat

Lokalebasen.dk søger fuldtids UX designer

02
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen.dk søger UX designer med god forståelse for brugervenlighed og flair for grafisk design.
02
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon

Lokalebasen.dk er en mindre IT-virksomhed, der formidler erhvervslejemål online. For nogle måneder siden fusionerede vi med MatchOffice, der repræsenterer kontorhoteller i mere end 100 lande. Vi ekspanderer forretningen til Europa og søger derfor en UX designer med en god indsigt i brugervenlighed.

Du vil indgå i et stærkt team i en virksomhed, hvor der er højt til loftet. Vi tilbyder et job, du selv kan være med til at præge og videreudvikle.

Vi ønsker af dig:

 • At du til tider kan arbejde med korte deadlines
 • At du kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • At du har erfaring med grafisk design til web og evt. også til print
 • At du har forståelse for brugervenlighed
 • At du har din Adobe-værktøjskasse i orden
 • At du har en grundlæggende forståelse for frontend (du behøver ikke at kode selv)

Det kan være, at du har en uddannelse som Multimediedesigner, Mediegrafiker eller lign., men det er ikke et krav. Vi er mest af alt interesserede i at se, hvad du kan – enten gennem dit portfolio eller ved at du tager eksempler med, du kan vise os.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Design-opgaver til hjemmesider
 • Brugeroptimering af hjemmesider
 • Diverse grafiske opgaver som brochurer, invitationer m.m. til både trykte og online medier

Vi arbejder agilt i 14-dages sprint, og du kommer til at arbejde i et tæt samarbejde med vores team af udviklere. Din primære arbejdsopgave vil være at forme og udvikle kreative, brugervenlige og konverterende koncepter og færdige løsninger. Du vil ligeledes få mulighed for sparring med vores freelance UX designer, der er på kontoret et par gange om ugen.


Om Lokalebasen.dk

Vi har base på et stort, lyst kontor på Østerbro, hvor vi dagligt sidder ca. 20 medarbejdere. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du kommer til at arbejde i et ungt miljø. Der er endvidere mulighed for frokostordning og billig fitness.

For yderligere informationer kontakt Sofie Skafte Møller på ss@lokalebasen.dk / 39458554. Ansøgninger sendes til ss@lokalebasen.dk, og vi vil indkalde til samtaler i starten af august med ansættelse hurtigst muligt.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.