arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 wqd6mu reduced

Lokalebasen.dk tilbage på rekordkurs

18
aug
2014
Steen Uno
Sommerferien er forbi – Lokalebasen er nu tilbage i fulde omdrejninger, efter at Danmarks førende udlejningsportal har brugt sommeren på at implementere sit ny moderne design, flytte til nyt domicil på Østerbro samt yderligere effektuere en række brugervenlige forbedringer på Lokalebasen.dk.
18
aug
2014
Steen Uno

Danmarks udlejningsportal på fuld kapacitet:

Auguststorm på Lokalebasen.dk

 

Af Steen Uno

Sommerferien er forbi – Lokalebasen er nu tilbage i fulde omdrejninger, efter at Danmarks førende udlejningsportal har brugt sommeren på at implementere sit ny moderne design, flytte til nyt domicil på Østerbro samt yderligere effektuere en række brugervenlige forbedringer på Lokalebasen.dk.

“Dejligt at konstatere, at Danmark er vel tilbage fra sommerferie. Her på Lokalebasen oplevede vi i forgangne uge noget nær auguststorm på vores elektroniske udlejningssystemer.

Ja, forrige mandag nærmest “eksploderede” vores database med besøgende og bestillinger af udlejnings-materiale i sådan en grad, at ugen sluttede som Lokalebasens muligvis travleste uge nogensinde – og i hvert fald på top 3," rapporterer en uhyre veltilfreds Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.

I forbindelse med overgangen til nyt design i maj-juni løb Lokalebasen ind i indtil flere uforudsete udfordringer omkring det tekniske konverteringsflow fra databaserne.

Velkommen tilbage

“Vi må erkende, at vores systemer har været ude af stand til at generere det maksimale antal ordrer ud hen over sommeren, men nu er de allersidste fejl og mangler på vores ny flotte digitale portal bragt på plads og i orden – Lokalebasen.dk er kort sagt tilbage på fuld kapacitet.

Vi hilser derfor alle vore kunder og daglige brugere velkommen hjem fra sommerferie – samt et ligeså varmt velkommen tilbage på Lokalebasen.dk …!"

Jakob Dalhoff tilføjer, at Danmarks største udlejningswebsite for ledige erhvervslejemål i løbet af den næste måneds tid vil præsentere endnu en række forbedringer i portalens pipeline, som vil give Lokalebasen.dks titusindvis af brugere endnu større glæde af udlejningsmarkedets aktuelt kolossal store potentiale.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.