arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 maluiw reduced

Lokalebasen.dks direktør: Gevinst i at ombygge kontorer til nye boliger

13
feb
2013
Steen Uno
“Det er klart, at udlejerne leder efter løsninger. Som tiden går, bliver muligheden for at ombygge de tomme kontorer til boliger mere og mere attraktiv. For de ejendomsbesiddere, der kaster sig ud i konverteringer, er der både udgifter og indtægter. Men når renoveringen er gennemført, vil der blive gevinst på såvel drift- som kapitalsiden.”
13
feb
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

“Det er klart, at udlejerne leder efter løsninger. Som tiden går, bliver muligheden for at ombygge de tomme kontorer til boliger mere og mere attraktiv. For de ejendomsbesiddere, der kaster sig ud i konverteringer, er der både udgifter og indtægter. Men når renoveringen er gennemført, vil der blive gevinst på såvel drift- som kapitalsiden.”

Sådan siger Lokalebasen.dks adm. direktør, cand.merc. FIR Jakob Dalhoff, til onsdagens udgave af Berlingske Ejendomme.

Under overskriften “København får flere boliger” beskæftiger Berlingske artikel sig med udsigten til, at mange ejendomsbesiddere går med aktuelle planer om at omdanne tomme kontorlejemål til fremtidige boliger.

“Ifølge et udtræk fra Lokalebasen.dks ejendomsstatistik er der lige nu ca. 200.000 kvadratmeter kontorer, der står tomme i København K. En stor del af disse kontorer findes i små lejemål, som det ikke er ligetil at finde lejere til,” skriver Berlingske blandt andet.

Hertil kommenterer Jakob Dalhoff: "Man ændrer risikoprofil som investor. Man går fra et segment, hvor der er tomgang, til et andet segment, hvor der ikke er tomgang.

Før i tiden fik man også en højere husleje ved erhverv end ved bolig. Men det er nu skiftet, så man får et par hundrede kroner mere pr. kvadratmeter som boligudlejer. Forskellen kan være så stor som 30 procent.«

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.