arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ekstra kundeemner reduced

Lokalebasen introducerer Ekstra Kundeemner

22
jan
2012
Jakob Dalhoff
Som et nyt tiltag på Lokalebasen.dk tilbyder vi fremadrettet en service, som vi kalder for ”Ekstra kundeemner”.
22
jan
2012
Jakob Dalhoff

Servicen betyder, at du som udlejer får information om potentielle lejere, som har vist interesse for et erhvervslejemål, der i høj grad minder om ét af dine. Ligheden, mellem det lejemål kunden har bestilt information på og dit lejemål, bestemmes ud fra en formel, der tager højde for størrelse, pris og beliggenhed. Hvis denne lighed er over 70 %, modtager du automatisk information om kunden, ligesom vi sender dine kontaktoplysninger til kunden.

Grænsen på 70 % er sat ud fra en filosofi om, at hvis du som udlejer har et lejemål, der matcher et andet lejemål på Lokalebasen.dk med 70 % eller mere i forhold til de ovennævnte kriterier, så er sandsynligheden for et match god. I disse tilfælde mener vi, det er oplagt, at du får muligheden for at kontakte kunden. Det betyder samtidig, at hvis ingen af dine lejemål på Lokalebasen.dk minder om nogle andre lejemål i tilstrækkelig høj grad, vil du ikke modtage nogen ekstra kundeemner. Derudover kan der maksimalt tilknyttes 3 ekstra lejemål til kundens ordre, og det vil altid være dem, som matcher bedst.

Vi gør naturligvis tydeligt opmærksom på, hvornår der er tale om et ”Ekstra kundeemne”. Ønsker du ikke at modtage ”Ekstra kundeemner”, kan du afmelde dette ved at kontakte os på tlf. (+45) 70 20 08 14 eller sende en mail til info@lokalebasen.dk

Levering af Ekstra kundeemner trådte i kraft tirsdag d. 31. januar 2012.

Med ønsket om et fortsat godt samarbejde.

 

Lokalebasen.dk A/S 

Æbeløgade 4, 1.
2100 København Ø

E-mail: info@lokalebasen.dk
Telefon: (+45) 70 20 08 14

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.