arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Mipim 2015

Lokalebasen inviterer til Nordic Lounge MIPIM i Cannes

27
jan
2015
Steen Uno
Igen i år skyder Lokalebasen.dk forårets store MIPIM messe i Cannes i gang med - sammen med nære samarbejdspartnere - at invitere det nordiske ejendomsmarkeds MIPIM-deltagere til et par timers uformelt ´get-together´ træf i Nordic Lounge.
27
jan
2015
Steen Uno

I samarbejde med Estate Media, Byggesocietetet, Colliers, Bundegruppen og LINK arkitektur gør Lokalebasen.dk klar til at åbne MIPIM 2015 i dagene 10.-13. marts med hyggeligt samvær i Nordic Lounge i hjertet af Cannes.

Nordic Lounge 2015 finder sted tirsdag 10. marts kl. 17-19 i Cannes´ stemningsfulde markedshaller Marché Forville tæt på Promenaden. Her vil værterne traditionen tro byde på et lettere traktement med mange lækre sydfranske delikatesser.

"Det bliver nu fjerde år i træk, at vi kolleger og daglige konkurrenter i den nordiske ejendomsbranche indleder MIPIM med nogle timers professionel netværkshygge. Og vi ser igen i år frem til et overvældende stort fremmøde," siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.


Tour de Mipim 2015

Ud over Nordic Lounge glæder Jakob Dalhoff sig til at kunne gentage sidste års succes-arrangement ´Tour de Mipim´, hvor Lokalebasen på sidstedagen af MIPIM er vært for et par timers alternativ networking - på cykelhjul.

"Sidste år samlede vi et kompetent felt på 15 morgenfriske ryttere, men alting peger på, at vi i år vil blive dobbelt så mange til at blande os i "classementet"."

Tour de Mipim 2015 køres på en smuk rute med Middelhavs-udsigt uden for Cannes, og strabadserne i den sydfranske forårssol afrundes med en netværksfrokost i Cannes´ centrum. 


MIPIM
messen er den internationale ejendomsbranches vigtigste årlige træfpunkt. Den arrangeres i år for 26. gang, og arrangørerne forventer over 21.000 deltagere på plads i marts i Cannes - heraf 4.500 investorer fra hele verden samt flere end 500 repræsentanter for det danske ejendomsmarked.
 


Print din invitation til Nordic Lounge 2015 i Cannes

Læs mere om MIPIM 2015  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.