arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Mipim 2015

Lokalebasen inviterer til Nordic Lounge MIPIM i Cannes

27
jan
2015
Steen Uno
Igen i år skyder Lokalebasen.dk forårets store MIPIM messe i Cannes i gang med - sammen med nære samarbejdspartnere - at invitere det nordiske ejendomsmarkeds MIPIM-deltagere til et par timers uformelt ´get-together´ træf i Nordic Lounge.
27
jan
2015
Steen Uno

I samarbejde med Estate Media, Byggesocietetet, Colliers, Bundegruppen og LINK arkitektur gør Lokalebasen.dk klar til at åbne MIPIM 2015 i dagene 10.-13. marts med hyggeligt samvær i Nordic Lounge i hjertet af Cannes.

Nordic Lounge 2015 finder sted tirsdag 10. marts kl. 17-19 i Cannes´ stemningsfulde markedshaller Marché Forville tæt på Promenaden. Her vil værterne traditionen tro byde på et lettere traktement med mange lækre sydfranske delikatesser.

"Det bliver nu fjerde år i træk, at vi kolleger og daglige konkurrenter i den nordiske ejendomsbranche indleder MIPIM med nogle timers professionel netværkshygge. Og vi ser igen i år frem til et overvældende stort fremmøde," siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.


Tour de Mipim 2015

Ud over Nordic Lounge glæder Jakob Dalhoff sig til at kunne gentage sidste års succes-arrangement ´Tour de Mipim´, hvor Lokalebasen på sidstedagen af MIPIM er vært for et par timers alternativ networking - på cykelhjul.

"Sidste år samlede vi et kompetent felt på 15 morgenfriske ryttere, men alting peger på, at vi i år vil blive dobbelt så mange til at blande os i "classementet"."

Tour de Mipim 2015 køres på en smuk rute med Middelhavs-udsigt uden for Cannes, og strabadserne i den sydfranske forårssol afrundes med en netværksfrokost i Cannes´ centrum. 


MIPIM
messen er den internationale ejendomsbranches vigtigste årlige træfpunkt. Den arrangeres i år for 26. gang, og arrangørerne forventer over 21.000 deltagere på plads i marts i Cannes - heraf 4.500 investorer fra hele verden samt flere end 500 repræsentanter for det danske ejendomsmarked.
 


Print din invitation til Nordic Lounge 2015 i Cannes

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg