arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stilling2

Lokalebasen søger erfaren AdWords specialist

06
aug
2015
Anne-Kathrine Utzon
Erfaren AdWords specialist søges til stilling som global online paid-marketing manager.
06
aug
2015
Anne-Kathrine Utzon

Har du viljen og erfaringen til selvstændigt at udvikle og drive et stort årligt budget? Herunder det fulde ansvar for valg af platforme, fremgangsmåde og kampagne-opbygning? Så kan du være den rette til denne stilling.

Virksomheden:

I 2014 fusionerede Lokalebasen, der formidler erhvervslokaler, med MatchOffice, der er en verdensdækkende portal for kontorhoteller. Samlet er virksomheden præsenteret i 121 lande, herunder med stor tilstedeværelse i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Holland, Belgien, Singapore, Hong Kong, Indien m.fl. Virksomheden har et stærkt SEO-team, som også har ansvaret for paid-marketing, og det er disse budgetter, som vi ønsker at optimere.   

 

Stillingen:

Som vores nye online paid marketing manager vil du få ansvaret for alle paid-kampagner, herunder et årligt AdWords-budget på fire millioner kroner. Du vil have fuld adgang til SEO- og udviklingsressourcer, såvel som virksomhedens multisproglige kompetencer. 

Du får ansvaret for, at vores team arbejder målrettet med paid-kampagnerne, og du vil derudover have kontakt til vores eksterne leverandører i Tyskland, Spanien m.fl. Det fulde ansvar for budgettet, herunder hvordan det bruges på tværs af diverse platforme, vil tildeles den succesfulde kandidat.

 

Ansvarsområder: 

 • At udvikle og udfordre vores AdWords-kampagner.
 • Nytænkning og pilottest af andre kanaler med dedikerede budgetter.
 • Opsætning og optimering af nye og eksisterende kampagner (search & display)
 • Udarbejdelse af strategier og implementering af nye muligheder (f.eks. retargeting)
 • Konverteringsoptimering, splittests, CRO, usability m.m.
 • Skabe bedre procedurer og samarbejde imellem de teams, som beskæftiger sig med kampagnerne.
 • Opbygge en bedre forståelse af AdWords og paid-marketing blandt de involverede medarbejdere. 

Din profil: 

 • Du har en analytisk og nysgerrig tilgang til dit arbejde.
 • Har flere års erfaring med Google Adwords og Google Analytics.
 • Kan skrive knivskarpe, motiverende tekster som konverterer.
 • Har stærke evner inden for projektledelse.
 • Følger tingene til dørs, bevarer overblikket og arbejder selvstændigt.
 • Har stor erfaring med SEO og online markedsføring.
 • Har lederegenskaber og forstår samtidig at være en del af et team. 
 • Der kræves ikke, at du skal beherske mange sprog, men at du kan styre et team bestående af folk med forskellige modersprog.

 

Du får en yderst central rolle i en virksomhed på vej ud i verdenen, både ift. stærkere tilstedeværelse såvel som nye produkter. Du vil hurtigt få ansvaret for en af virksomhedens vigtigste kanaler og opleve en stejl læringskurve fra start. Sociale arrangementer, frokostordning og en konkurrencedygtig løn tilbydes.  

 

En virksomhed med fladt hierarki og højt til loftet beliggende på Østerbro. For spørgsmål eller ansøgning kontakt da konsulent, Rasmus Dahl på (+45) 28116580 eller send CV til rd@lokalebasen.dk

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.