Lokalebasens dedikerede Tour de MIPIM-felt over målstregen i Cannes

Lokalebasens dedikerede Tour de MIPIM-felt over målstregen i Cannes

16
mar
2024
Steen Uno
Uden hjælperyttere eller stimulanser i nævneværdigt omfang klarede Lokalebasens dedikerede Tour de MIPIM-ryttere igen i år at trampe og race samtlige de 75 km sejt igennem og helt hjem over målstregen i Cannes.
16
mar
2024
Steen Uno


 

 

 

 
De ku´ i Cannes - Lokalebasen.dks engagerede Tour de MIPIM ´24-felt klarede endnu en gang at sætte festligt punktum på forårets store velbesøgte ejendomsmesse i Cannes - på cykelsadlerne

Siden 2014 har den danske udlejningsportal været vært for sit populære Tour de MIPIM på sidstedagen af ejendoms-branchens årlige træfpunkt på sollune Cote d´Azur. 

"Vi må sige, at niveauet er markant stigende år for år i vores yderste trofaste Tour de MIPIM-felt på et halvt hundrede konkurrencefaste ryttere," rapporterer Lokalebasen.dks danske chef og temporytter Nicklas Havemose-Poulsen. 

"Vi kan efterhånden præsentere et virkelig veltrænet og professionelt klassement, hvor vores mest drevne ryttere endda vælger at fragte deres egne avancerede kulfibercykler med fra Danmark."


Tour ´24

Lokalebasens Tour de MIPIM 24-udgave blev gennemført i vanligt imponerende tempo med strabadserende målstigning på den krævende Col du Testanier syd for Cannes.

Bjergpokalen gik til Per Andersen fra Proptechfonden, som stred sig først op gennem den 3½ km lange, halsbrækkende opløbsstrækning.       

 For 10. år i træk var Lokalebasen.dk vært for sit populære Tour de MIPIM på sidste-
dagen af ejendomsbranchens store årlige træf i Cannes. På topfoto lykønsker Jakob
Dalhoff 
årets vinder af Bjergpokalen, Per Andersen, Proptechfonden (t.v.).

 

 

Ligesom sidste år kan Lokalebasen.dk donere en pæn stak cykeltrikots, der er i overskud fra Lokalebasen.dks populære Tour de MIPIM-event, til de unge landevejs- og banetalenter i den lokale cykelklub i den vestukrainske by Lviv. 

"Vores flotte hvide trikots er blevet virkelig eftertragtede derhjemme blandt vores unge cykelhåb," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.
Ugen efter løbet i Cannes, blev cykeltrøjerne overrakt til den lokale cykelklub i Lviv, 
som havde dem på til det store cykelstævne lørdag d. 23. marts.

 

Ukraine-støtte

Han har siden 2018 haft privat bopæl i Lviv og siden 24. februar 2022 været personligt og meget stærkt engageret i en lang række støtteprojekter og hjælpeaktioner for de krigsramte ukrainere. 

I vinterens løb har Jakob Dalhoff ikke mindst arbejdet ihærdigt med at indsamle friske økonomiske midler til at finansiere de efterhånden mange mobile lægeklinikker, som Dalhoffs netværk har hjulpet med til at sende til de udsatte krigszoner i det syd- og østlige Ukraine. 

 Som altid stillede der fuldt hold på Lokalebasen.dks traditionsrige AfterTour på en af
Cannes´ sollune frokostrestauranter, hvor der blev skyllet flot og sportsligt igennem
for årets stolte vinder 
af Fighterpokalen, Michael Nyboe, Kuben Management (t.v.).

 


Jakob Dalhoff opfordrer i øvrigt danske virksomheder både i og uden for ejendomsbranchen til at støtte op omkring de mange aktuelle hjælpeprojekter i ukrainernes sammenbidte friheds- og overlevelseskamp.  

"Såfremt man kunne have lyst til at bidrage blandt de mange andre gavmilde danskere, er enhver mere end velkommen til at kontakte mig direkte på min mail jd@lokalebasen.dk ...!"  ●

 

 

 

 

Se mere her:
Linkedin.com/Lokalebasen: Tak til deltagerne
Facebook.com: Trøjer til lokal cykelklub i Lviv
Linkedin.com: Trøjer til lokal cykelklub i Lviv

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo