arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 12133co reduced

Magasinet NINEtoFIVE artikelopslag nomineret til grafisk designpris

14
maj
2013
Steen Uno
Foreningen Magasindesignere I Danmark MDID har nomineret et artkelopslag fra december 2012 i Magasinet NINEtoFIVE, der udgives af Lokalebasen.dk, i design-kategorien “Trin-for-trin/Gør-det-selv/D-I-Y”. Vinderne kåres ved MDID No 03-Gallafest 7. juni hos Aller Media.
14
maj
2013
Steen Uno

Af Steen Uno

Foreningen Magasindesignere I Danmark MDID har nomineret et artkelopslag fra december 2012 i Magasinet NINEtoFIVE, der udgives af Lokalebasen.dk, i design-kategorien “Trin-for-trin/Gør-det-selv/D-I-Y”. Vinderne kåres ved MDID No 03-Gallafest 7. juni hos Aller Media.

Magasinet NINEtoFIVE´s artikel “Din nøgle til fremtidens nye job eller nye medarbejder”, der leverer 10 korte professionelle tips til din LinkedIn-profil, er designet af magasinets faste, dygtige grafiske designer Mette Lauritsen, Datagraf Communications.

“Vi er kolossalt stolte over, at vores fortsat unge og spirende magasin virkelig har været i stand til at opnå professionel opmærksomhed blandt magasinpressens mange store medspillere.

Æren tilfalder vores utrolig dygtige grafiske konsulent og designer Mette Lauritsen fra Datagraf, som faktisk i hver eneste udgave af Magasinet NINEtoFIVE strøer om sig med spændende designidéer og fantastisk flotte magasinsider – ja, mange af dem er i vores øjne de rene små mesterværker," siger redaktionschef på Magasinet NINEtoFIVE, Mette Lindberg.

Magasinet NINEtoFIVE, som Danmarks førende udlejningsportal for erhvervslokaler Lokalebasen.dk står bag, udgives nu på tredje år og udkommer om to uger med et nyt frisk juni-nummer.

Magasinet henvender og adresserer sig til den moderne danske kontor- og erhvervsvirksomhed med interviews med interessante profiler, bygningsportrætter, designnyheder og IT-tips til kontoret.

Magasinet NINEtoFIVE postdistribueres gratis og kan også læses kvit og frit på magasinets hjemmeside www.magasinet9-5.dk.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.