arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 fuznk0 reduced

Magasinet NINEtoFIVE med nyt trykfrisk oktober-nummer - læs det her

30
sep
2013
Steen Uno
Magasinet NINEtoFIVE, Lokalebasen.dks journalistiske nyhedsmagasin – med annoncesektionen Lokaleguiden i midten – er udkommet med sit ny oktober-nummer, som blandt andet byder på et stort interview med Danmarks måske mest indflydelsesrige politiker, EU-klimakommissær Connie Hedegaard samt et portræt af Gudernes hus på Strandvejen, Tuborgs smukke gamle hovedsæde.
30
sep
2013
Steen Uno

 

 

Af Steen Uno

Magasinet NINEtoFIVE, Lokalebasen.dks journalistiske nyhedsmagasin – med annoncesektionen Lokaleguiden i midten – er udkommet med sit ny oktober-nummer, som blandt andet byder på et stort interview med Danmarks måske mest indflydelsesrige politiker, EU-klimakommissær Connie Hedegaard samt et portræt af Gudernes hus på Strandvejen, Tuborgs smukke gamle hovedsæde.

I det ny nummer af Magasinet NINEtoFIVE røber Connie Hedegaard, at hun faktisk afskyr de mange store højprofilerede klimakonferencer, hvor store forkromede klimaaftaler og projekter har det med at blive skudt ned og smuldre ind til – i bedste fald – velmenende kompromisser.

“Men i disse kriseår – og måske især – er de sørens nødvendige, for det er jo her, at vi trods uenigheder alligevel kan mødes om samt sign’e hinanden til alle de små tiltag, der i sidste ende binder og forpligter os til at agere.

Det betyder nemlig virkelig noget at være internationalt forpligtet til at gennemføre klimamæssige tiltag. Og her har vi i EU været i stand til at vise verden vejene til, hvordan bindende mål forpligter os til at handle for klimaet og miljøet – og i tide,“ siger Connie Hedegaard bl.a. til Magasinet NINEtoFIVE.

What´s next

Med 2014 udløber din femårs-periode som EU-kommissær. I mellemtiden er dit konservative parti og politi-ske danske ståsted smuldret …?

“Ja, verden har det jo med at forandre sig. Jeg nærmer mig slutningen af min periode, ja, men jeg har fortsat 15-16 måneder tilbage. Jeg har besluttet, at jeg først til sommer vil begynde at overveje, hvad jeg skal lave fra 2015. Ret meget tættere kommer vi næppe dette tema lige her og nu …”

Men kan du overhovedet forestille dig en karrieremæssig fortsættelse på et andet politisk ressort end klima, miljø og energi …?

“Jam´, sagtens! Jeg har før beskæftiget mig med helt andre politiske emner – men hør! Hvem siger, at jeg skal blive ved med at arbejde i et politisk system? Hvem siger, at jeg overhovedet stadig skal eller vil være politiker …?!”

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.