arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 ejfph4

Martin ny systemudvikler i Lokalebasen.dk´s ´maskinrum´ og team

06
sep
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk´s daglige team og innovative ´maskinrum´ har fået endnu større kraft og pondus i skikkelse af den 29-årige softwareudvikler Martin Neiiendam, som skal være med til at yderligere ekspandere Danmarks førende udlejningsprotal for ledige erhvervslejemål.
06
sep
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk´s daglige team og innovative ´maskinrum´ har fået endnu større kraft og pondus i skikkelse af den 29-årige softwareudvikler Martin Neiiendam, som skal være med til at yderligere ekspandere Danmarks førende udlejningsprotal for ledige erhvervslejemål.

Martin er civilingeniør, cand.polyt., fra DTU (færdiguddannet i 2011) med speciale i intelligent og effektiv software.

Han kommer til Strandvejen med en solid bagage fra tidligere systemudvikler-stillinger hos AutoButler, Capgemini og Unispeed A/S.

“Jeg glæder mig kolossalt til at kaste mig over de nye udfordringer i det spændende og kreative miljø på Lokalebasen.dk.

Jeg kan rigtig godt li´ at arbejde med Ruby on Rails. Det danskudviklede framework er virkelig i stand til at udfordre din professionelle selvtillid, fordi det giver dig alle muligheder for at for at udvikle nye tekniske som kreative løsninger," siger Martin Neiiendam.

Sin private banehalvdel deler ham med din kæreste Karen og lille datter Ida på halvandet år – for slet ikke at tale om fritidssporten jiu-jitsu, hvor han efter 14 år på måtterne bærer det brune bælte.

“Jeg ser frem til at slå mig løs i et noget større udviklerteam, end jeg har været vant til, og indsnuse masser af ny inspiration og know how – ligesom jeg da hen ad vejen også håber på at kunne inspirere mine nye kolleger med nogle af mine egne idéer og input …”

Lokalebasen.dk har i sommerens løb desuden styrket sin udviklingsafdeling ved at fuldtidsansætte sine to tidligere studentermedarbejdere – Anders Emil Nielsen. der netop har afsluttet sin bachelor i software-teknologi på DTU, samt Niels Buus, som i juni tog sin AP degree in Computer Science.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.