arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 17oui0l reduced

Massiv MIPIM-respons og succes for Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se

14
mar
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk og den førende store danske erhvervsudlejnings-portals ny svenske søster-site, Lokalbasen.se, kan fejre to travle og succesrige indledende dage ved den europæiske ejendomsbranches største træfpunkt, ugens MIPIM-messe i Cannes.
14
mar
2013
Steen Uno

En veltilfreds udgave af Lokalbasen.se ABs bestyrelsesformand, regional director Peter Wittsten (t.v.), fanget i Palais des Festivals ved siden af Lokalebasen.dk´s bestyrelsesformand Lars Heilesen og daglige leder Kasper Staal Jørgensen.

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk og den førende store danske erhvervsudlejnings-portals ny svenske søster-site, Lokalbasen.se, kan fejre to travle og succesrige indledende dage ved den europæiske ejendomsbranches største træfpunkt, ugens MIPIM-messe i Cannes.

Anført af daglig leder Kasper Staal Jørgensen og adm. direktør Jakob Dalhoff indtog Lokalbasen.dks delegation først på ugen Cannes med skyhøje forventninger samt kalenderne fuldt bookede til fire dages intensive møder med repræsentanter for fremtrædende danske og svenske ejendomsselskaber m.fl..

“Jeg kan kun bekræfte, at alle vores store forventninger foreløbig til fulde er blevet bekræftet, honoreret og indfriet. For vores danske del har Lokalebasen.dk lukket nye interessante samarbejdsaftaler med en pæn håndfuld af vores hjemlige udlejningsmarkeds spændende medspillere.

Blandt vores kolleger hinsidan har responsen på vores ny svenske portal og selskab Lokalbasen.se AB været nærmest overvældende.

Og vi kan efter en række fantastisk vellykkede møder notere, at Lokalbasen.se her i Cannes har fået en stjernerække af Sveriges absolut største ejendomsselskaber ind på portalen som nye store kunder," rapporterer en meget tilfreds Kasper Staal Jørgensen torsdag eftermiddag fra messecentret i Cannes.

Rekordtal i Cannes

Her optræder Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se indtil i morgen fredag som partnere på Copenhagen Capacity´s store Copenhagen-Malmø stand.

Den danske repræsentation på forårets MIPIM-messe tæller over 500 deltagere. Samlet er MIPIM 2013 i disse dage i stand til at tiltrække et rekordantal på over 20.000 af den internationale ejendomsbranches mest betydende projektudviklere, mæglere, investorer m.fl..

På plads på MIPIM er igen i år Københavns overborgmester Frank Jensen, der med offensive strategier forsøger at gøre fremtidens investorer interesseret i den danske hovedstad.

“Vi har et stærkt commitment på rådhuset til den erhvervspolitiske dagsorden. Vi vil gerne erhvervslivet, og vi vil gerne have investorer udefra. Vi ønsker et transparant investeringsmarked – også på ejendomsmarkedet. Det danske ejendomsmarked er ingen lukket fest,” siger Frank Jensen til dagens udgave af Børsen.

 

Massiv MIPIM-respons og succes for Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se


copenhagen, malme regions picture

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.