arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 17oui0l reduced

Massiv MIPIM-respons og succes for Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se

14
mar
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk og den førende store danske erhvervsudlejnings-portals ny svenske søster-site, Lokalbasen.se, kan fejre to travle og succesrige indledende dage ved den europæiske ejendomsbranches største træfpunkt, ugens MIPIM-messe i Cannes.
14
mar
2013
Steen Uno

En veltilfreds udgave af Lokalbasen.se ABs bestyrelsesformand, regional director Peter Wittsten (t.v.), fanget i Palais des Festivals ved siden af Lokalebasen.dk´s bestyrelsesformand Lars Heilesen og daglige leder Kasper Staal Jørgensen.

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk og den førende store danske erhvervsudlejnings-portals ny svenske søster-site, Lokalbasen.se, kan fejre to travle og succesrige indledende dage ved den europæiske ejendomsbranches største træfpunkt, ugens MIPIM-messe i Cannes.

Anført af daglig leder Kasper Staal Jørgensen og adm. direktør Jakob Dalhoff indtog Lokalbasen.dks delegation først på ugen Cannes med skyhøje forventninger samt kalenderne fuldt bookede til fire dages intensive møder med repræsentanter for fremtrædende danske og svenske ejendomsselskaber m.fl..

“Jeg kan kun bekræfte, at alle vores store forventninger foreløbig til fulde er blevet bekræftet, honoreret og indfriet. For vores danske del har Lokalebasen.dk lukket nye interessante samarbejdsaftaler med en pæn håndfuld af vores hjemlige udlejningsmarkeds spændende medspillere.

Blandt vores kolleger hinsidan har responsen på vores ny svenske portal og selskab Lokalbasen.se AB været nærmest overvældende.

Og vi kan efter en række fantastisk vellykkede møder notere, at Lokalbasen.se her i Cannes har fået en stjernerække af Sveriges absolut største ejendomsselskaber ind på portalen som nye store kunder," rapporterer en meget tilfreds Kasper Staal Jørgensen torsdag eftermiddag fra messecentret i Cannes.

Rekordtal i Cannes

Her optræder Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se indtil i morgen fredag som partnere på Copenhagen Capacity´s store Copenhagen-Malmø stand.

Den danske repræsentation på forårets MIPIM-messe tæller over 500 deltagere. Samlet er MIPIM 2013 i disse dage i stand til at tiltrække et rekordantal på over 20.000 af den internationale ejendomsbranches mest betydende projektudviklere, mæglere, investorer m.fl..

På plads på MIPIM er igen i år Københavns overborgmester Frank Jensen, der med offensive strategier forsøger at gøre fremtidens investorer interesseret i den danske hovedstad.

“Vi har et stærkt commitment på rådhuset til den erhvervspolitiske dagsorden. Vi vil gerne erhvervslivet, og vi vil gerne have investorer udefra. Vi ønsker et transparant investeringsmarked – også på ejendomsmarkedet. Det danske ejendomsmarked er ingen lukket fest,” siger Frank Jensen til dagens udgave af Børsen.

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg