arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Martin 2

Med arkitekthatten på er webudvikleren Martin med til at optimere brugeroplevelsen af Lokalebasen.dk

13
jan
2015
Anne-Kathrine Utzon
Som webudvikler iført en arkitekthat er Martin Neiiendam med til at optimere Lokalebasens brugeroplevelse, hvilket gavner lejere, udlejere samt forretningen.
13
jan
2015
Anne-Kathrine Utzon

Martin Neiiendam på 30 år er cand.polyt. i Effektiv og Intelligent software og har siden september 2013 været ansat som webudvikler hos Lokalebasen.dk. I januar 2013 overtog han arkitektrollen, hvilket blandt andet gjorde ham til tovholder på, hvor nye features hører til i systemet. 

 

Støberen af de grundsten der skal skabe større værdi for Lokalebasens lejere

Martin Neiiendam arbejder på nuværende tidspunkt med performance-optimering, hvor han går Lokalebasen.dks mest besøgte sider igennem. Formålet er at finde frem til, hvordan brugernes oplevelse kan optimeres. 

”Når en bruger går ind på et lejemål, er det vigtigt, at svaret kommer hurtigt frem. Det handler altså om, at siden skal være nem og effektiv”, siger Martin Neiiendam. 

Martin er ligeledes med til at skabe fundamentet for en mere personlig brugeroplevelse af Lokalebasen, der skal komme til gavn for Lokalebasens besøgende. Han udarbejder herigennem statistikker over, hvilke ejendomme brugerne har været inde på, hvilket bevirker, at brugerne selv kan se det i deres historik.

”Den personlige brugeroplevelse giver os mulighed for at kunne guide vores brugere bedre. Baseret på deres adfærd kan vi altså komme med kvalificerede bud på andre lejemål, der kan være interessante for dem. Det skal give vores brugere en bedre følelse af at blive holdt i hånden af en digital ekspedient”, siger han.

Den personlige brugeroplevelse skaber værdi, der spænder vidt

Den personlige brugeroplevelse skaber ikke blot værdi for Lokalebasens brugere.

”Det skaber ligeledes værdi for vores udlejere. Hvis lejerne har en bedre oplevelse af Lokalebasen.dk, så er vores tese nemlig, at de bestiller materiale på flere lejemål på vores site”. 

”Det er helt klart noget, der vil komme vores udlejere til gode, og vi forventer at implementere flere personlige features i den nærmere fremtiden”, fortæller Martin Neiiendam. 

Noget Lokalebasen adm. Direktør Jakob Dalhoff tilskynder. 

”Jeg ser dette som en positiv udvikling, som jeg forventer vil afføde tilfredse og glade brugere og derved tilfredse udlejere. Noget der styrker vores forretning”, siger Jakob Dalhoff. 

Nyt software som et non-event gør det muligt 

En vigtig byggeklods, der er med til at realisere en bedre brugeroplevelse, er Lokalebasens hurtige processer. 

En stor del af Martins arbejde med arkitekthatten på er nemlig at skabe et fundament for, at udviklerne hurtigt kan implementere nye features på Lokalebasen.dk. 

”Mange store virksomheder ruller deres nye software ud hver 6. måned og holder release-fester. Sådan gør vi det ikke. Vi ruller derimod nyt software ud dagligt, og vi kalder det et non-event”, siger Martin Neiiendam.   

Det skal således ikke være en sensation, at Lokalebasen smider et nyt software op, og formålet er, at ingen skal lægge mærke til det, medmindre de aktivt leder efter det. 

”Det er rigtig fedt med en hurtig proces, da vi udviklere hurtigt kan få feedback fra både vores brugere eller kollegaer. Det gør, at der ikke går proces i det, og at vi hele tiden effektivt kan forbedre Lokalebasens brugervenlighed, så den skaber mest mulig værdi”.  

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.