arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1mr9nua reduced

Midsommersol, stemning og glade gæster på Strandvejens tagterrasse

24
jun
2013
Steen Uno
Midsommersolen stod højt, og det samme gjorde stemningen, da DN Erhverv A/S, MatchOffice og Lokalebasen.dk i fredags inviterede til sommerreception på det fælles domicils atmosfærefyldte tagterrasse på Strandvejen.
24
jun
2013
Steen Uno

Bestyrelsesformand for DN Erhverv A/S, Peter Wittsten (forrest t.v.), tager et kyndigt overblik over situationen – læs: de almindelig lækre canapeer fra Meyers Deli – i festteltet på tagterrassen.

 

Se stor fotoserie fra fredagens sommerreception på DN Erhverv, MatchOffice og Lokalebasen.dks tagterrasse på Strandvejen.

 

Af Steen Uno

Midsommersolen stod højt, og det samme gjorde stemningen, da DN Erhverv A/S, MatchOffice og Lokalebasen.dk i fredags inviterede til sommerreception på det fælles domicils atmosfærefyldte tagterrasse på Strandvejen.

På årets længste dag gav 100 af Husets samarbejdspartnere, nære forrretningsforbindelser, gode venner i øvrigt samt medarbejdere hinanden et par hyggelige timer og atmosfærefyldt afsæt til sommerferien ved den årlige sommerfestivitas på Strandvejen 171.

“Vejrguderne holdt loyalt vores aftale, så vi kunne næppe have fået nogen flottere midsommerscene for vores efterhånden traditionsrige sammenkomst.

Det er er rigtig dejligt at møde og få sat “ansigter” på mange af dem, som vi til daglig i første række taler med i telefonen og kommunikerer med på mails.

Jeg vil gerne takke vores store Hus´ mange rigtig gode forbindelser for at bidrage til, at vi fik en så festlig eftermiddag, som vi vitterlig fik," siger Lokalebasen.dks adm. direktør Jakob Dalhoff.

Lokalebasen.dk, MatchOffice.com samt DN Erhverv A/S holder alle åbent og vil være bemandet i hele juli og hele sommeren over.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.