arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Herermitkontorny reduced

Mit vandkrus, briller - og min pose gulerødder

12
maj
2015
Steen Uno
Siden december 2014 har tidl. justits-, økonomi- og erhvervs-, udenrigsminister, formand for Det Konservative Folkeparti samt meget mere, Lene Espersen, siddet på direktørkontoret hos Danske Arkitektvirksomheder, brancheorganisation for ca. 730 danske arkitektvirksomheder.
12
maj
2015
Steen Uno

 Allerede et halvt år før Lene Espersens tiltræden var DANSKE ARKs sekretariat flyttet ind i det ny
Industriens Hus på hjørnet af Vesterbrogade og H.C. Andersens Boulevard ved Rådhuspladsen i
København.

Her på en af landets mest eksklusive kontoradresser sidder den erfarne eks-politiker og forhen-
værende Folketingsprofil i dag på et attraktivt kontor med udsyn til Rådhuspladsens Metro-byg-
geplads og et andet højprofileret kontorbyggeri - Ejendomsselskabet Nordens kommende fem
spektakulære kontortårne vis-avis Tivolis hovedindgang.

Ved sit skrivebord arbejder Lene Espersen netop nu på at implementere en stor ambitiøs vækst-
profileringsplan, der fremtidigt skal sikre arkitektbranchen større eksponering og politisk gen-
nemslagskraft.

Hun har ikke noget tal på alle de skriveborde på skiftende kontorer, som hun har arbejdet på gennem sin foregående 20 år lange, politiske karriere på Christiansborg.

Men over for Magasinet NINEtoFIVE betoner Lene Espersen, at hun aldrig har stillet særlig fordringsfulde krav til sin kontorindretning eller udrustning - ja, faktisk distraheres hendes ny kontorarbejdsplads i Industriens Hus hverken af nogen fladskærm eller TV2 News ...

 My office is my castle …?
"Min dør står oftest åben - for jeg vil gerne følge med i, hvad der sker i sekretariatet og give alle medarbejdere mulighed for at vende overvejelser med mig. Mit kontor er derfor ikke noget "castle", men snarere en åben have ..."

Vigtige ting - personlige yndlingsting, gadgets og musts - når du skal indrette et nyt kontor?
"Mit vandkrus, briller og så min pose gulerødder. Gadgets går jeg ikke så forfærdelig meget op i - men jeg kunne måske godt bruge et tv-apparat ...!"

Den bedste tid på dit kontor?
"Jeg er A-menneske og kan godt lide mine morgener. Her er jeg ofte den allerførste på kontoret og nyder tiden til at klare mails og se frem til endnu en spændende dag."

De bedste/største beslutninger, som du har truffet på dit kontor?
"Ja, her på mit nye kontor har jeg i løbet af de første fem måneder, jeg har været ansat som direktør hos Danske Arkitektvirksomheder, ansat fire nye medarbejdere. Det har været store beslutninger at skulle vælge mellem mange velkvalificerede kandidater - men jeg er overbevist om, at jeg har valgt de helt rigtige, der matcher resten af mit team fantastisk godt."

Sjoveste oplevelser på dit kontor?
"Jam´, det er helt klart vores fredagsmorgenmad og senere fyraftenshygge, hvor alle mine medarbejderes sjove personlige historier kommer frem. Alle bliver godmodigt drillet - og alle synes, at vi har det superhyggeligt."

Når du lukker døren til dit kontor, …?
"Så er det oftest, fordi jeg skal tale fortroligt med vores bestyrelsesformand Kolja Nielsen eller en samarbejdspartner. Når samtalen er slut, åbner jeg døren igen." ●


 

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.