arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Noho1 reduced

NOHO - Kødbyens kreative kontorhotel

22
sep
2015
Anne-Kathrine Utzon
Læs her, hvordan det er at arbejde i kontorhotellet NOHO i Kødbyen, der med sin unikke indretning og kreative rammer lægger op til social og faglig networking.
22
sep
2015
Anne-Kathrine Utzon

Byline

 

Solen bager ned i det gamle kvægtorv, som i dag er et kreativt, populært byområde på Vesterbro - kendt under navnet 'Kødbyen'.

Området er kendt for sit rustikke look og rige erhvervsliv, hvor populære restauranter, barer, slagtere og butikker har slået sig ned og har tiltrukket et væld af mennesker de seneste år. 

Mange iværksættere har fundet deres daglige arbejdsgang i området, hvilket en række kontorhoteller har dannet rammen for.

Centralt i Kødbyen vil du således blandt andet finde det nyåbnede kontorhotel NOHO, der er udsprunget af det eftertragtede kontorhotel SOHO. 

 

En klasse for sig selv

noho kontorhotel

Sloganet ’Work Stay Play’ lyser op i et blåt lysstofrør på hotellets facade, og lysende store lamper i ruderne danner navnet NOHO.

Da jeg træder ind i loungeområdet, er jeg ikke i tvivl om, at dette sted skiller sig ud fra andre: Vægge af træ, udstoppede dyr, retro og rustikke møbler, lysrør og et væld af planter møder mit syn.

Den store bygning danner arbejdsrammen for mange nyop-startede mindre virksomheder, innovative iværksættere og freelancere i København.

 

Virksomheder der ønsker et sted at udvikle deres virksomhed og samtidig blive en del af et fællesskab. 

Kontorhotellet sætter nemlig scenen for et socialt og fagligt netværk på tværs af virksomheder. Og ikke mindst stræber de efter at skabe et godt, inspirerende arbejdsmiljø ved at stimulere sanserne på kontoret.

En unik, autentisk indretning med kaktusser og udstoppede dyr, et hjemmeligt køkken og hyggelige, finurlige kroge er noget af det, jeg støder på, når jeg bevæger mig rundt på kontorhotellets mange kvadratmeter.  

 

NOHO - sådan er det at arbejde her

På mit besøg snakkede jeg med tre personer, der har deres daglige arbejdsgang i NOHO. Jeg spurgte dem, hvad var deres bevæggrunde for at leje sig ind i et kontorhotel i første omgang, og hvordan er det rent faktisk er at arbejde i NOHO.

Laura

´Være en del af et socialt netværk´

Laura Groth arbejder hos Storytel.dk, der er en digital streamingstjeneste for bøger. 


Hvorfor lejede du dig ind i et kontorhotel?
"Vi valgte et kontorhotel for at arbejde tæt på andre virksomheder og være en del af et socialt netværk."

Hvordan er det at arbejde i NOHO?
"Det indfrier absolut vores forventninger til dét at arbejde i et kontorhotel. Her er der virkelig tænkt over, hvordan man skaber de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø.

Derudover er her en unik og utraditionel indretning, som giver mig energi i det daglige. Vi sidder sammen med andre virksomheder, hvilket er inspirerende. Der er både virksomheder, som arbejder i en hel anden branche, og så er der virksomheder, der minder om vores, som vi kan spejle os i og sparre med."  

Hvordan danner NOHO rammerne for et socialt samvær og netværk?  
"Jeg synes, at kontorhotellet skaber nogle gode rammer for socialt samvær – og i en god dosis. For eksempel har vi fælles morgenmad, hvor vi mødes og snakker med andre fra kontoret. Derudover modtager vi et nyhedsbrev, der informerer om de forskellige arrangementer."

 

Peter

´Altid liv og mennesker på kontoret´

Peter Weinreich arbejder i Betssongroup, der er et prisvindende online gaming firma, der tilbyder poker, casino, skrabespil m.m.


Du lejede dig ind i et kontorhotel - hvorfor?
"Vi er syv medarbejdere i Danmark og derfor en vis størrelse. Vi havde derfor vores overvejelser, om vi skulle vælge et trationelt kontor. Vi rejser meget, og vi er derfor ofte få på kontoret. Vi valgte derfor at leje os ind i kontorhotel, da der altid er mennesker og liv på kontoret."


Hvordan er det at arbejde i NOHO?

"Her er en super god vibe, og alle hilser på hinanden. Der er en behagelig tone, og det gør det rart at arbejde her. Her er nogle rigtig gode faciliteter, og det er en god pakkeløsning, hvor vi ikke skal stå for alt muligt.

Da vi sidder syv medarbejdere på kontoret, har vi ikke det samme behov for sparring med andre virksomheder, men det er stadig noget, vi gør sommetider og finder værdifuldt. Og når vi får gæster, bliver de også altid facineret over den anderledes og fede indretning og vibe, der er her i NOHO."

Hvordan danner NOHO rammerne for et sociat samvær og netværk?  
"NOHO kører efter sloganet: Work stay play, og det slogan bliver i den grad efterlevet. Både i form af den autentiske, sjove indretning, men også da der er en række sociale arrangementer som fredagsbar og hygge på tagterassen.

Derudover har de også nogle faglige arrangementer, der lægger op til sparring og networking. De kører fx noget, der hedder Nutcrack, hvor en virksomhed kan fremlægge sin problemstilling, og hvor andre virksomheder så kan komme med deres bud på en løsning."

 

Pernille

 

´Dynamik og inspirerende indretning´

Pernille Bigum arbejder hos Tasteful, der er en skandinavisk leverandør af innovative fødevarer i høj kvalitet.

Hvorfor besluttede du dig for et kontorhotel?
"Det var helt klart for at kunne sidde sammen med andre virksomheder og få et socialt netværk, da vi kun sidder to-tre på kontoret. Det var også på grund af dynamikken på et kontorhotel og for at kunne sparre med andre.

Herudover har vi tit brug for at få testet vores produkter, og i et kontorhotel er det er altid muligt at finde nogle, der ønsker at hjælpe."

Hvordan er det at arbejde i NOHO?
"Her er liv, dynamik  og en god, uformel atmosfære. Så er indretningen cool, og det finder jeg enormt inspirerende. Den er meget autentisk med udstoppede dyr osv. Lokaliteten spiller også et stort plus. Vi arbejder inden for fødevarebranchen og derfor, er Kødbyen er et ideelt sted for os at være.   

Man kunne måske forestille sig, at der er enmort meget støj på et kontorhotel, men det oplever jeg ikke. Folk er gode til at tage hensyn, og så er vi indrettet sådan, at vi har mange gode steder at kunne gå hen og tale i telefon."

Hvordan danner NOHO rammerne for et sociat samvær og netværk?  
"Der bliver holdt en masse arrangmenter som fælles morgenmad og fredagsbar. Der er også gode muligheder for at kunne invitere andre mennesker ind på kontoret. Jeg oplever mest en udfordring i at skulle give mig selv tid til at deltage i de sociale arrangementer. Men jeg ved jo udmærket, at tiden aldrig er spildt - man får altid noget tilbage ..." ●

 

Læs mere her om SOHO og NOHO
Lokalebasen.dk: Find ledige kontorlokaler i NOHO

 

hej

geh

 hejsa

 

<


 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.