arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1kyg73l

Nordhavns ´egen´ arkitekt Kim Utzon fortæller om sine Harbour-houses

30
maj
2013
Steen Uno
“Jeg håber, at vores byggerier, skal vi sige om 50 år, er et lille attraktivt kvarter, hvor folk føler sig godt tilpas. Man skal huske at se bygninger i meget langt perspektiv, og det er bl.a. derfor, at et byggeri som Habour House II ikke skal skilte med de mange bæredygtige løsninger, som indgår.
30
maj
2013
Steen Uno

Se og download programmet torsdag 6. juni 2013 i Harbour House II, Nordhavn

 

Af Steen Uno

“Jeg håber, at vores byggerier, skal vi sige om 50 år, er et lille attraktivt kvarter, hvor folk føler sig godt tilpas. Man skal huske at se bygninger i meget langt perspektiv, og det er bl.a. derfor, at et byggeri som Habour House II ikke skal skilte med de mange bæredygtige løsninger, som indgår.

Om ganske få år gider folk ikke at se på bygninger, der via farver og anden gimmick understreger, hvor bæredygtige de er lige her og nu."

Sådan formulerede arkitekt Kim Utzon, da han kort før indvielsen af Harbour House II i begyndelsen af 2010 kommenterede på sit nyeste indslag i “sin” Hvide By i Københavns Nordhavn.

Harbour House II er nabo til Harbour og Paustian, der var første bygning i den “masterplan”, som Kim Utzon sammen med sin far og hans far Jørn oprindelig udarbejdede for det indre løb af Nordhavnen.

På torsdag fortæller den danske og Nordhavnens “egen” stjernearkitekt andre detaljer – bl.a. om det menneskelige aspekt – i og omkring Harbour House II.

Et scoop
“Jeg ser det selv som et veritabelt scoop, at vi har været i stand til at få Kim Utzon til at fortælle om dette fantastisk smukke kontorbyggeri, der ligger på en af Københavns efterhånden hotteste adresser i det ny spændende Nordhavn,” siger Jakob Dalhoff, direktør hos Lokalebasen.dk.

Sammen med Danica Ejendomme, ALECTIA og DATEA vil Danmarks førende webportal for ledige erhvervslejemål på torsdag 6. juni 2013 være værter for netværks-arrangementet “Det effektive kontor – tendenser for fremtidens kontor”, som Harbour House II lægger hus til.

Efter ugens annoncering i bl.a. Berlingske og Børsen er arrangementet nu praktisk talt booket fuldt op – de allersidste ledige pladser ventes besat allersnarest – sidste tilmelding sker på info@lokalebasen.dk.

Se og download her det fulde program i Harbour House II

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.