arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 vdaupa

Ny afregningsmodel parat på Lokalebasen.dk

17
feb
2012
Steen Uno
Lokalebasen.dk er nu klar til at tilbyde kommende udlejere af erhvervslokaler inden for kontor, butik, lager og produktionen en helt ny afregningsmodel.
17
feb
2012
Steen Uno

 

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk er nu klar til at tilbyde kommende udlejere af erhvervslokaler inden for kontor, butik, lager og produktionen en helt ny afregningsmodel.

Hidtil har udlejere på Danmarks store udlejningsportal for erhvervslejemål afregnet pr. underskrevet lejekontrakt formidlet af Lokalebasen.dk.

Fremover kan udlejere vælge at betale pr. annonce og få tilsendt en samlet månedlig faktura, hvor prisen pr. annonce starter ved 595.- kr./måned og afhænger af størrelsen på det enkelte lejemål.

“Der er rigtig mange ejendomsmæglere, der har efterspurgt denne nye model. Det samme har en lang række kunder, der benytter ejendomsmægler. Efter at vi ved årsskiftet introducerede vores ny afregningsmodel, har vi således etableret samarbejde med en række nye mæglere, der har lagt lejemål ind på Lokalebasen.dk,” siger udlejningsportalens direktør Jakob Dalhoff.

“Vores ny alternative betalingsmodel giver os en klart lettere arbejdsgang på Lokalebasen.dk, og for udlejeren er det både nemt og hurtigt at vælge sin foretrukne løsning,” siger IT-koordinator Kasper Staal Jørgensen

Læs alt om Lokalebasen.dks ny betalingsmodel og de differentierede annoncepriser her!

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg