arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 u0v40t

Nye lokaler til Lokalebasen.dk

17
jun
2014
Steen Uno
Efter fem fremgangsrige år på Strandvejen er succesen bogstavelig talt vokset Danmarks førende portal for ledige erhvervslokaler over hovedet – og Lokalebasen.dk A/S flytter 1. juli til et dobbelt så stort kontorareal i Æbeløgade på Østerbro i København.
17
jun
2014
Steen Uno

Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål har vokset sig ud af sine lokaler på Strandvejen i Hellerup og flytter pr. 1. juli ind på denne nyistandsatte førstesal i Æbeløgade på Østerbro.

 

Kontorpladsen er efter fem succesrige år i Hellerup blevet for trang:

Lokalebasen.dk indretter kreativt kontormiljø på Østerbro

 

Af Steen Uno

Efter fem fremgangsrige år på Strandvejen er succesen bogstavelig talt vokset Danmarks førende portal for ledige erhvervslokaler over hovedet – og Lokalebasen.dk A/S flytter 1. juli til et dobbelt så stort kontorareal i Æbeløgade på Østerbro i København.

“Det er virkelig med blødende hjerte, at vi gør klar til at forlade Hellerup, der i fem kolossalt spændende år har været Lokalebasens først vugge og siden barndomshjem. Men vores kontorlokaler har allerede længe været for små.

Nu har vores fælles succes definitivt vokset de stadig flere medarbejdere over hovedet. Derfor har vi valgt at fordoble vores arbejdsareal i et nyt og meget interessant kontorrum på det ydre Østerbro," siger manden bag Lokalebasen.dks iøjnefaldende fremgang, adm. direktør Jakob Dalhoff.

På førstesalen i Æbeløgade 4 vil Lokalebasen.dks nu flere end 20 daglige medarbejdere fremover få udvidet albue- og arbejdsrum på over 600 m².

Skræddersyet kontormiljø

“Vi har lagt vægt på at finde ét stort lokale – et kontormiljø i spændende “rå” form, som vi selv kan forme efter og skræddersy til vores forskellige behov. Netop nu er håndværkerne ved at etablere nyt loft med nødvendige lydisolerende plader.

Det lange lokale brydes af en række søjler, hvorimellem vi etablerer arbejdsøer til fire-seks medarbejdere. Herudover skaber vi et kreativt “loungeområde” primært til vores programmører plus et mødelokale og køkken," forklarer Lokalebasen.dks direktør.

Lokalebasen.dks medarbejdstab kan fra 1. juli desuden se frem til at nyde frokostpausen på en solrig tagterrasse, der desuden benyttes som urban gardening med grøntsager, bistader og inden længe også en håndfuld kaglende høns.

“Vi glæder os til efter sommerferien at kunne byde fremtidige gæster, vores mange samarbejdspartnere med flere hjertelig velkommen i Lokalebasens.dks nye kontormiljø på Østerbro,” siger Jakob Dalhoff.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.