Nyt domicil i spektakulært kontorfyrtårn på Spidsen af Nordhavn

Nyt domicil i spektakulært kontorfyrtårn på Spidsen af Nordhavn

17
apr
2024
Steen Uno
Efter to årtier på Langelinie har advokatfirmaet Bech-Bruun indviet sit ny runde og spektakulære hovedkvarter i Nordhavns nybyggede fyrtårn og vartegn, Spidsen af Nordø, ved indsejlingen til Københavns Havn.
17
apr
2024
Steen Uno

 

 

 

 


Med 360 graders udsigt over Øresund, 60 meter til loftet og stor grøn vinterhave har kontorhuset Spidsen sat punktum for Nordhavns første færdigbyggede kontor- og beboelseskvarter, Nordø for enden af Århusgade. 

Den 14 etager høje, spektakulære kontorrotunde ved indsejlingen til København, tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe, var allerede for to år siden i stand til at erklære sig for fuldt udlejet.

I februar kunne Bech-Bruuns store advokatpartnerselskab omsider flytte ind og indvie sine otte af den 26.000 m² store kontor- og prestigebygnings i alt 14 etager.

Den anden halvdel af det nyopførte kontorhus på Nordøs yderste kajtip er udlejet til de globale grønne formueforvaltere Copenhagen Infrastructure Partners.


DGNB-guld

"Vi får nogle helt nye rammer, der opfylder vores behov som en moderne advokatvirksomhed. Århusgadekvarteret er en bydel, som summer af liv og muligheder, og vi ser frem til at åbne huset op for klienter og samarbejdspartnere.

Hver kvadratmeter er blevet nøje diskuteret, så vi nu kan tilbyde en moderne og attraktiv arbejdsplads,” siger Steen Rode, Chief executive partner hos Bech-Bruun.

 Den nye DGNB-guldcertificerede kontorrotunde Spidsen af Nordø skal huse 1.000
kontormedarbejdere fra Bech-Bruun samt Copenhagen Infrastructure Partners.
                                                                                                                   Fotos: Bech-Bruun

 


Spidsen af Nordø er DGNB-guldcertificeret med plads til 1.000 kontorfolk og er bygget med nordisk tilgang til materialer med træpaneler, beton og forskellige stenmaterialer i høj kvalitet samt med lang levetid.

Facadens 12.000 m² elementer i glas og galvaniseret stål er placeret i asymmetrisk mønster og i vinkler, der kontinuerligt reflekterer sollys hele dagen lang.


Færdigetableret

"For at imødekomme vores medarbejderes skiftende behov kan man her på Nordø arbejde adskillige andre steder end lige ved sit skrivebord.

Vi har nogle helt fantastiske møderum, en stor vinterhave, skønne udearealer og caféer, hvor man kan tage et uformelt møde - alt sammen med byens bedste udsigt,” fremhæver Steen Rode.

 Med sin 360 graders udsigt over Øresund, større grønne vinterhave og 60 m til loftet
har kontorhuset Spidsen sat punktum på Nordhavns første færdigetablerede kvarter,
Nordø for enden af Århusgade.

 


Nordhavns ny Nordø-kvarter, som PFA Ejendomme har udviklet og nu færdigetableret, hed tidligere Redmolen og tjente i årtier industrielle formål som en del af Københavns Frihavn.

Ud over Spidsen rummer Nordø-kvarteret endnu et nyopført kontorhus, Porten, der skal huse IT-virksomheden Trifork, de to nye Marriott-hoteller Fairfield og Residence Inn samt 115 bæredygtige privatboliger.  ●
 

 

Læs mere her:
Bechbruun.com: I dag rykker Bech-Bruun ind i nyt domicil i Nordhavn
Pfa.dk: PFA’s prestigebyggeri i Nordhavn fuldt udlejet to år før tid
Dac.dk: Spidsen af Nordø - et fyrtårn i moderne klæder
Vilhelmlauritzen.com: Spidsen af Nordø

  

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo