arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 uug0ao reduced

Nyt flot år for Lokalebasen.dk: Udlejningstallet steg 26 procent i 2012

17
jan
2013
Steen Uno
En overbevisende stigning på 25,8 procent – Lokalebasen.dk har vist sig i stand til at understrege og på ny løfte sin position som Danmarks førende udlejningsportal for erhvervslejemål ved i 2012 at øge sit samlede udlejningstal med godt en fjerdedel til 707 afsluttede udlejningskontrakter.
17
jan
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

En overbevisende stigning på 25,8 procent – Lokalebasen.dk har vist sig i stand til at understrege og på ny løfte sin position som Danmarks førende udlejningsportal for erhvervslejemål ved i 2012 at øge sit samlede udlejningstal med godt en fjerdedel til 707 afsluttede udlejningskontrakter.

Stigningen i antallet af effektuerede lejeaftaler fordeler sig jævnt over hele kalenderåret med marts og december som højdespringere med 87 henh. 76 indgåede kontrakter.

“Vores optimistiske årsresultat for Lokalebasen.dk er absolut tilfredsstillende, selv om vi nu som før sigter endnu højere. Stigningen dokumenter vores markante profil og synlighed på det danske erhvervs-udlejningsmarked.

Samtidig understreger de nye tal for 2012, at Lokalebasen.dk nu definitivt har etableret sig overbevisende på det danske marked for udlejning af ledige erhvervslejemål. I 2013 vil vi derfor investere de nødvendige kræfter i at kunne ekspandere tilsvarende på det svenske," siger Jakob Dalhoff, administrerende direktør på Lokalebasen.dk.

Han glæder sig over, at udlejningsportalen i 2012 lykkedes med at gennemføre samt profitere af en lang række nye omfattende og markante markedsføringsmæssige tiltag. Blandt andet søsatte Lokalebasen.dk i efteråret sit ny design og implementerede herudover en lang række tekniske forbedringer på både lejer- og udlejersiden.

“Desuden indgik vi nye interessante samarbejdsaftaler med mange små som store ejendomsselsskaber, Sadolin & Albæk blandt adskillige flere,” siger Jakob Dalhoff.

Kanonstart på 2013

Lokalebasen.dk passerede i november en milepæl, da den digitale udlejningsplatform passerede 60.000 månedlige brugere, heraf var de 38.000 såkaldt unikke brugere/kunder.

Og besøgstallet på Danmarks populære udlejningsportal fortsætter med at stige. Inden for de første to uger af 2013 kiggede således ikke færre end 32.666 besøgende forbi sitet, heraf var de 22.357 unikke.

“Denne ovenud fantastiske start på året understreger så meget desto mere vores i forvejen meget høje forventninger til 2013.

Her glæder vi os til – blandt mange andre tiltag – i samarbejde med vores søstervirksomhed DN Erhverv A/S at kunne præsentere vores nyeste version af Ejendomsstatistik.dk, der rummer relevante data omkring ejendoms- og udlejningsmarkedet," siger Lokalebasen.dks direktør.

 

For yderligere info:

Jakob Dalhoff, direktør, tlf. 7020 0814

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.