arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Dublin10a reduced

Øget efterspørgsel på fleksibilitet får kontor-hotel og coworking til at smelte sammen

15
nov
2017
Steen Uno
Så sent som for et år siden betragtedes kontorhotellet og de ny coworking spaces endnu som to selvstændige brancher. Nu signalerer udviklingen, at de to størrelser i stigende grad vokser sammen til ét og samme overordnede markedsprodukt.
15
nov
2017
Steen Uno


         

"For blot et år siden var branchen stadig delt meget op mellem kontorhoteller på den ene side og det ny ´upcoming´ begreb coworking på den anden.

I dag er de to medspillere smeltet sammen til en fælles branche, hvor man formidler fleksible arbejdspladser enten i individuelle kontorer eller arbejdspladser i storrumskontorer sammen med andre virksomheder."

Sådan siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk A/S / MatchOffice.com, der i disse dage deltager i den største europæiske branchekonference Coworking Europe 2017 i Dublin.

Her har 422 dedikerede coworking-interessenter fra 40 lande diskuteret, hvordan den banebrydende nye kontorarbejds-form bevæger og udvikler sig lige nu og her.


Bragende vækst

"Grundet tidens fortsat større efterspørgsel på samt krav til fleksibilitet, økonomiske besparelser, godt design samt fællesskab og netværk er branchen - altså kontorhotellet og coworking-lokalet - i bragende vækst over hele verden.

Også i København og i de større danske byer åbner der snart sagt nye spændende coworking spaces hver eneste måned," siger Jakob Dalhoff.

"Mange coworking-udlejere søger i dag efter nye måder at øge værdierne, som de tilbyder deres lejere - services og tiltag, der kan skabe øget merværdi for dem, bliver fortsat mere relevante og i sidste ende uundværlige.

Det være sig ny intelligent software, øget fokus på meningsfulde forbindelser og funktionelle arbejdsområder, der kan forlænge coworking-brugerens livscyklus og dermed lejeperiode."


Anerkendt 

På Coworking Europe 2017 er også flittigt blevet diskuteret og debatteret, hvordan branchen påvirkes, nu da den er blevet langt mere anerkendt, og de store spillere har gjort deres indtog på coworking-scenen.

"Man fornemmer en stærk tro på, at de mange fordele og plusser, som coworking har at tilbyde, vil rykke ind på den traditionelle kontorudlejningsscene," siger Jakob Dalhoff.

Coworking-konferencen i Dublin afrundes fredag.
 

Coworking Europe 2017 Dublin

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.