Opslå et kontortelt - her er virksomhedens nemme billige pod-løsning

Opslå et kontortelt - her er virksomhedens nemme billige pod-løsning

18
aug
2021
Steen Uno
Kontoret kalder igen, men hvordan har din virksomhed forberedt sig til den ny kontordag efter corona? Denne billige og hurtigt opsatte teltudgave af kontorpod´en kan også være løsningen i dit nye post-covid kontormiljø ...
18
aug
2021
Steen Uno


 

 

 

 
Færre skriveborde, betydelig bredere gangarealer, meget mere gulvplads samt større albuerum mellem kontorarealets arbejdsstationer og zoner i det hele taget.

Virksomheder har sommeren igennem haft travlt med at justere kontordesigns og indretninger, så deres ansatte kan føle sig bedst mulig tilpas og sikre, når de vender tilbage efter for manges vedkommende små halvandet års corona-hjemmearbejde.

Det amerikanske møbelfirma Steelcase har netop lanceret dette work tent, der nemt og hurtigt kan opstilles rundt i arbejdspladsens kontormiljøer og tilbyde medarbejderne følelsen af privathed.

Kontorteltet er inspireret af corona-nedlukningens påtvungne hjemmearbejde, der nu får tilbagevendende kontorfolk til at forvente og kræve, at deres gamle arbejdsstationer opgraderes med nye tidssvarende indretninger og designs.  


Bedre arbejdsoplevelser 

"Pandemien har virkelig forandret mange aspekter af vores liv, herunder også hvor og hvordan ansatte vil arbejde. De ønsker ikke bare at vende tilbage til det, de havde før, men forventer bedre arbejdsoplevelser i fremtiden. 

Virksomheder gør sig derfor umage for at give deres medarbejdere trygge rammer og gode inspirerende omgivelser at vende tilbage til," siger Steelcase designdirektør Markus McKenna.  

 

 Office pods er blevet et af post-corona kontormiljøets helt store hits. Amerikanske
Steelcase har lanceret dette kontortelt, som nemt og billigt kan give snart sagt alle
kontorrum 
nyt farverigt liv og atmosfære.


 

”Mange moderne kontorfok arbejder i dag som nomader, der i løbet af en arbejdsdag eller uge arbejder ikke kun ét, men flere forskellige steder på kontoret.

Vores nye arbejdstelt tilbyder disse medarbejdere den fleksible struktur og følelse af privatlivets fred - et sted, hvor de kan søge fokus og afskærme sig fra det øvrige kontormiljø," siger Markus McKenna.

 

Post-corona hit

Office pod´en i mange varierende størrelser og udforminger er med corona-genoplukningen blevet et kæmpestort hit i alverdens kontormiljøer og lokaler.

Ud over at afskærme for smittespredning medarbejdere imellem er de populære kontorbokse yderst velegnede til at bryde et større kontorlandskab op i mindre rekreative enheder.


 Ud over at skærme af for smittespredningen mellem medarbejdere kan kontorpods
være ideelle til at bryde større kontorlandskaber op i mindre rekreative enheder.

 

 

Det nye pod tent, som Steelcase endnu mangler at prissætte, er ganske nemt at samle og flytte rundt på. Det leveres i adskillige farver og måler 234 cm i højden og 224 cm, hvor kabinen midtpå er bredest.     

Kontorteltet indgår i en ny serie, der også tæller en bordmodel (table tent) til ca. 2.700 kr. samt fritstående skærme i to størrelser (boundary tent) fra ca. 3.600 kr..  ● 

 

 

Læs mere her:
Steelcase.com: The Pod Tent - a sweet retreat
Fortune.com: Picture yourself in a ‘work tent’
Cushmanwakefield.com: Office pods popping up
Collaborative-office.com: Why modern office cubicles are the best social distancing tool

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo