Opslå hjemmekontor i Dominicas caribiske naturparadis

Opslå hjemmekontor i Dominicas caribiske naturparadis

13
jul
2021
Steen Uno
Nature Island of the Caribbean alias Dominica indbyder nu arbejdsnomader og turister til at slå sig ned for at nyde sit betagende naturparadis med visum og grønt lys til at passe deres digitale job og opgaver i op til 18 måneder.
13
jul
2021
Steen Uno

 

 

 

 

 

Mens post-corona samfundet og forretningsverdenen er under forsigtig genåbning, har du nu den fristende mulighed at flytte hjemmekontoret til idylliske omgivelser i Caribien. 

Som led i sin ny turistkampagne Work In Nature ønsker Dominicas styre at øge internationale turisters incitament til at besøge øen og praktisere den digitale arbejd-hjemmefra lifestyle, de har vænnet sig til under corona-nedlukningen. 

Ud over hvide sandstrande byder den tropiske ø af vulkansk oprindelse på nogle af Caribiens højeste bjerge, eksotiske regnskove med floder og vandfald, et farverigt dyreliv incl. kaskelothvaler, som tit kan opleves fra land.

"Dette initiativ skal bidrage til at genrejse Dominicas turistøkonomi oven på pandemien. Vi kan tilbyde et tropisk og uhyre trygt arbejdsmiljø for fremmede gæster, der har lyst til at arbejde hjemmefra  i de mest naturskønne omgivelser," siger øens turistminister Denise Charles.


Tæt på naturen

Dominica ønsker at tiltrække etablerede iværksættere, digitale nomader og deres familiere, der tørster efter at lægge corona-nedsmeltningen bag sig og prioritere en sundere work-life balance i tætteste samklang med naturen. 

Den caribiske ø, der i flere år har fokuseret målrettet på eco-turisme og bæredygtighed, tilbyder highspeed internet, moderne sundhedsfaciliteter, uddannelsestilbud for familier og muligheder for at deltage i frivilligt NGO-arbejde.


 Dominica inviterer som led i sin turistkampagne Work In Nature digitale nomader til
at give hjemmekontoret et frisk pust i idylliske, naturskønne caribiske rammer.

 


WIN-programmets deltagere kommer til at besøge vandfald, varme kilder, tage på vandreture, foretage spændende dyk, opleve det lokale køkken - i det hele taget stifte bekendtskab med en ny kultur og møde nye venner.

Øen har med sine 72.000 beboere haft succes med at håndtere corona-smitten og holdt infektionstallene meget lave. Ved udgangen af maj var godt halvdelen af befolkningen blevet covid-vaccineret.  


WIN-visum

Dominica opfordrer både enkeltnomader og familier til at ansøge om WIN-visum, der koster 800$ for enkeltpersoner og 1.200$ for familier. Hertil kommer et gebyr på 100$, der ikke refunderes. Ansøgningsprocessen tager ca. en uge.

Ansøgere skal være min. 18 år, have ren straffeattest og forvente at have en indtjening på $50.000 eller mere inden for de næste 12 måneder eller have penge til at forsørge sig selv, deres ægtefælle/partner og evt. børn.


 Med sit bjergrige terræn, mange floder, søer, tropiske regnskove er Dominica ikke
nogen typisk carabisk ø, men alligevel som skabt til afstresning - og fjernarbejde ...                   

 

 

Naturøen Dominica har ingen store hotelkæder eller masseturisme og er derfor ingen typisk caribiske ø. Blandt andet har øens styre indført et forbud mod plastik, der fremhæves som et af verdens mest omfattende.  

Med sit bjergrige terræn, de 365 floder, søerne, de tropiske regnskove gør alligevel øen til det ideelle sted til at opleve verden, koble af, nyde livet - men også til at arbejde digitalt på distancen ...  ●

 

 

Læs mere her: 
Forbes.com: Dominica launches ‘Work In Nature’ visa program
Prnewswire.com: Dominica launches work in our nature campaign
Apnews.com: Dominica Invites Remote Workers to Stay in Nature Island
Inputmag.com: This island wants to be your WFH paradise for the next year and a half 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo