arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Koordinator

PA/koordinator til ledelsen hos Lokalebasen.dk

25
sep
2015
Anne-Kathrine Utzon
Har du gode kommunikations- og koordineringsevner, og befinder du dig godt med administrative opgaver? Så er du måske den, vi søger.
25
sep
2015
Anne-Kathrine Utzon

Trives du i en koordinerende funktion, befinder du dig godt med administrative opgaver, og kommunikerer du flydende på både dansk og engelsk? Så er du måske den PA/koordinator, vi søger til en fuldtidsstilling med tiltrædelse omkring 1. november hos Lokalebasen.dk.

Lokalebasen.dk er en online portal, der formidler erhvervslejemål i hele Danmark. Vi har eksisteret siden 2008 og udviklingen er gået stærkt. Det betyder, at vi nu søger flere kolleger, at vi er repræsenteret i en række andre lande, samt flere nye lande er på vej. Vi er med andre ord en virksomhed i vækst.

 

Dine arbejdsopgaver vil være opdelt mellem at hjælpe vores administrerende direktør og vores product owner. Opgaverne vil bl.a. omfatte diverse administrative opgaver, såsom:

 • Korrespondance for den administrerende direktør
 • Korrekturlæsning
 • Udarbejdelse af jobopslag og ansættelseskontrakter
 • Lønindberetning til revisor
 • Assistance til den daglige drift
 • Diverse ad hoc opgaver
 • Arbejdstiden ligger mellem 8.00 og 17.00 i hverdage og derudover vil der være behov for, at du indimellem kan arbejde en halv time om aftenen eller en time eller to om søndagen, dette kan dog foregå hjemmefra.

 

Om dig:

Vi forestiller os, du har en kort/mellemlang uddannelse, HA, BA, kontoruddannelse, sekretær eller lign. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lign. stilling.

Som person arbejder du proaktivt og selvstændigt med dine opgaver. Den administrerende direktør befinder sig ofte ude af huset, og det er derfor afgørende, at du tør tage ansvar og trives i tovholderrollen.

Struktureret, serviceminded og omhyggelig er desuden et par af dine kendetegn, ligesom du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk og i det hele taget er en god formidler.

Om Lokalebasen.dk:

Vi holder til på Østerbro med ca. 25 ansatte. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du kommer til at arbejde i et ungt miljø, hvor der er mulighed for frokostordning.

Ansøgningsfrist er den 15. oktober 2015, men send gerne ansøgningen snarest. Ansøgning samt eventuelle spørgsmål sendes til Sofie Skafte Møller på ss@lokalebasen.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.