PA/koordinator til ledelsen hos Lokalebasen.dk

PA/koordinator til ledelsen hos Lokalebasen.dk

25
sep
2015
Anne-Kathrine Utzon
Har du gode kommunikations- og koordineringsevner, og befinder du dig godt med administrative opgaver? Så er du måske den, vi søger.
25
sep
2015
Anne-Kathrine Utzon

Trives du i en koordinerende funktion, befinder du dig godt med administrative opgaver, og kommunikerer du flydende på både dansk og engelsk? Så er du måske den PA/koordinator, vi søger til en fuldtidsstilling med tiltrædelse omkring 1. november hos Lokalebasen.dk.

Lokalebasen.dk er en online portal, der formidler erhvervslejemål i hele Danmark. Vi har eksisteret siden 2008 og udviklingen er gået stærkt. Det betyder, at vi nu søger flere kolleger, at vi er repræsenteret i en række andre lande, samt flere nye lande er på vej. Vi er med andre ord en virksomhed i vækst.

 

Dine arbejdsopgaver vil være opdelt mellem at hjælpe vores administrerende direktør og vores product owner. Opgaverne vil bl.a. omfatte diverse administrative opgaver, såsom:

  • Korrespondance for den administrerende direktør
  • Korrekturlæsning
  • Udarbejdelse af jobopslag og ansættelseskontrakter
  • Lønindberetning til revisor
  • Assistance til den daglige drift
  • Diverse ad hoc opgaver
  • Arbejdstiden ligger mellem 8.00 og 17.00 i hverdage og derudover vil der være behov for, at du indimellem kan arbejde en halv time om aftenen eller en time eller to om søndagen, dette kan dog foregå hjemmefra.

 

Om dig:

Vi forestiller os, du har en kort/mellemlang uddannelse, HA, BA, kontoruddannelse, sekretær eller lign. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lign. stilling.

Som person arbejder du proaktivt og selvstændigt med dine opgaver. Den administrerende direktør befinder sig ofte ude af huset, og det er derfor afgørende, at du tør tage ansvar og trives i tovholderrollen.

Struktureret, serviceminded og omhyggelig er desuden et par af dine kendetegn, ligesom du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk og i det hele taget er en god formidler.

Om Lokalebasen.dk:

Vi holder til på Østerbro med ca. 25 ansatte. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du kommer til at arbejde i et ungt miljø, hvor der er mulighed for frokostordning.

Ansøgningsfrist er den 15. oktober 2015, men send gerne ansøgningen snarest. Ansøgning samt eventuelle spørgsmål sendes til Sofie Skafte Møller på ss@lokalebasen.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo