På baghjul af Mipim-touren 2017 i Cannes

På baghjul af Mipim-touren 2017 i Cannes

21
mar
2017
Steen Uno
Croisetten lignede helt sig selv, men ´classementet´ talte en halv snes nye forventningsfulde ansigter, da Lokalebasen.dk med flere satte punktum for MIPIM 2017 med nyklassikeren Tour de Mipim på de smukke kyst- og bjergveje uden for Cannes.
21
mar
2017
Steen Uno 

 


Hovedfeltet var udvidet til 34 hårdtpumpede ryttere, og benene tegnede forbavsende gode, da Lokalebasen.dk og MatchOffice samt medsponsorerne Lintrup og Norgart, Home, PWC, Leimdörfer, Lett samt APCOA Parking afrundede MIPIM 2017 med sin efterhånden traditionsrige netværks-Tour de Mipim.

For fjerde år i træk satte Jakob Dalhoff, teamchef hos Lokalebasen.dk, et fint optimistisk udgangstempo, og i det solrige lune forårsvejr lykkedes det størsteparten af feltet at komme frelst igennem den længste rute på 76 km i de smukke omgivelser uden for Cannes.

"Med ryttere fra Danmark, Sverige, Norge og England kunne vi i år for første gang kalde vores tourfelt for virkelig internationalt, og vi havde allesammen et par hårde, men først som sidst rigtig fornøjelige timer ude på ruten," rapporterede en veltilfreds Jakob Dalhoff, da han igen havde fået pusten.


25.000 deltog 

Fra oprindelig et lille privat netværks-arrangement har Tour de Mipim langsomt, men sikkert udviklet sig til at blive en eftertragtet event samt for mange et must på MIPIM-messens sidste dag.

Årets Tour blev traditionen tro afsluttet med en hyggelig frokost og netværks-komsammen under Cannes´ bagende veloplagte forårssol.

Næsten 25.000 repræsentanter fra 100 lande i den globale ejendomsbranche incl. 5.000 investorer og finansielle institutioner deltog på verdens største ejendomsmesse. Næste års MIPIM finder sted i dagene 13.-16. marts 2018.

 Classementet hviler musklerne og samler nye kræfter på et af depoterne ved årets
efterhånden traditionsrige Mipim-tour, der havde rekorddeltagelse af 34 ryttere fra
fire lande.

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo