arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Tour1 reduced

På baghjul af Mipim-touren 2017 i Cannes

21
mar
2017
Steen Uno
Croisetten lignede helt sig selv, men ´classementet´ talte en halv snes nye forventningsfulde ansigter, da Lokalebasen.dk med flere satte punktum for MIPIM 2017 med nyklassikeren Tour de Mipim på de smukke kyst- og bjergveje uden for Cannes.
21
mar
2017
Steen Uno 

 


Hovedfeltet var udvidet til 34 hårdtpumpede ryttere, og benene tegnede forbavsende gode, da Lokalebasen.dk og MatchOffice samt medsponsorerne Lintrup og Norgart, Home, PWC, Leimdörfer, Lett samt APCOA Parking afrundede MIPIM 2017 med sin efterhånden traditionsrige netværks-Tour de Mipim.

For fjerde år i træk satte Jakob Dalhoff, teamchef hos Lokalebasen.dk, et fint optimistisk udgangstempo, og i det solrige lune forårsvejr lykkedes det størsteparten af feltet at komme frelst igennem den længste rute på 76 km i de smukke omgivelser uden for Cannes.

"Med ryttere fra Danmark, Sverige, Norge og England kunne vi i år for første gang kalde vores tourfelt for virkelig internationalt, og vi havde allesammen et par hårde, men først som sidst rigtig fornøjelige timer ude på ruten," rapporterede en veltilfreds Jakob Dalhoff, da han igen havde fået pusten.


25.000 deltog 

Fra oprindelig et lille privat netværks-arrangement har Tour de Mipim langsomt, men sikkert udviklet sig til at blive en eftertragtet event samt for mange et must på MIPIM-messens sidste dag.

Årets Tour blev traditionen tro afsluttet med en hyggelig frokost og netværks-komsammen under Cannes´ bagende veloplagte forårssol.

Næsten 25.000 repræsentanter fra 100 lande i den globale ejendomsbranche incl. 5.000 investorer og finansielle institutioner deltog på verdens største ejendomsmesse. Næste års MIPIM finder sted i dagene 13.-16. marts 2018.

 Classementet hviler musklerne og samler nye kræfter på et af depoterne ved årets
efterhånden traditionsrige Mipim-tour, der havde rekorddeltagelse af 34 ryttere fra
fire lande.

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.