arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1x7vgaa

Partnere på Copenhagen Malmö Annual Property Summit

03
feb
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk og søsterportalen Lokalbasen.se træder ind som partnere på Øresundsregionens nye store ejendomsmesse, The Copenhagen Malmø Annual Property Summit, der vil få premiere i dagene 28.-29. april 2014 i København.
03
feb
2014
Steen Uno

 

Støtter op om The Copenhagen Malmö Annual Property Summit:

Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se
som partnere på ny ejendomsmesse

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk og søsterportalen Lokalbasen.se træder ind som partnere på Øresundsregionens nye store ejendomsmesse, The Copenhagen Malmø Annual Property Summit, der vil få premiere i dagene 28.-29. april 2014 i København.

Messen skal fremover være det nye samlingspunkt for ejendomsbranchen i København, Malmø og den øvrige Øresunds-region i de intensiverede bestræbelser på at tiltrække internationale investorer og vise dem, hvad regionen er i stand til at præstere og tilbyde.

“Lokalebasen.dk og vores hastigt voksende svenske søstervirksomhed Lokalbasen.se er betydelige og uhyre centrale medspillere på Øresundsområdets store ejendomsmarked, og vi finder det derfor naturligt at støtte op om det ny lovende initiativ.

Vi glæder os i særdeleshed til at eksponere Lokalbasen.se, som vi lancerede i foråret 2013 og som på mindre end et år allerede har formået at etablere sig meget markant og overbevisende på det svenske udlejningsmarked hinsidan," siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk A/S.

“Jeg føler mig overbevist om, at The Copenhagen Malmø Annual Property Summit vil markere sig som en spændende samt vedkommende årlig event med fine muligheder for at opnå den rette internationale investor-opmærksomhed.”

Det ny træfpunkt for ejendoms- og byggebranchen i Øresundsregionen arrangeres i et tæt samarbejde mellem Københavns Kommune, Malmø Stad, Invest in Skåne, Copenhagen Capacity og Estate Media.

The Copenhagen Malmø Annual Property Summit 2014 indledes med middag 28. april på Københavns Rådhus, mens konferencen finder sted på hotel Scandic Copenhagen med udstilling og præsentation af firmaer og investeringsprodukter fra København og Malmø.

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.