arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1apoc38

Rekordmåned og optimistiske kvartalstal på Lokalebasen.dk

18
apr
2012
Steen Uno
Lokalebasen.dk har formidlet 190 erhvervslejekontrakter i årets første kvartal mod 122 udlejninger i første kvartal 2011 – en stigning på 56 procent. Samtidig kan den store danske udlejningsportal for erhvervslejemål notere sig for en flot og optimistisk rekordmåned.
18
apr
2012
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk har formidlet 190 erhvervslejekontrakter i årets første kvartal mod 122 udlejninger i første kvartal 2011 – en stigning på 56 procent. Samtidig kan den store danske udlejningsportal for erhvervslejemål notere sig for en flot og optimistisk rekordmåned.

Marts 2012 endte med at markere sig som hidtil bedste måned nogensinde for Lokalebasen.dk, der samlet kunne formidle og effektuere 79 udlejningskontrakter.

De nye optimistiske tal følger op på rekordåret 2011, hvor den danske erhvervs-udlejningsportal var i stand til at fordoble sit udlejningstal til 562 afsluttede kontrakter mod 278 i 2010.

I dagens udgave af Berlingske Ejendomme udtrykker Lokalebasen.dks daglige leder Kasper Staal Jørgensen sin store tilfredshed med de nyeste tal fra sin portal, men advarer dog markedet mod at fortolke de positive væksttal som generel opgangstid på det danske lejemarked.

“På det overordnede plan er det endnu for tidligt at konkludere, at de danske virksomheder nu igen ser lysere på tilværelsen og igen tør binde sig til nye lejekontrakter, der jo som minimum indeholder opsigelsesvarsler på nogle år.

Det er jo ikke éntydigt kun på grund af øget risikovillighed, at virksomheder vælger at flytte til nye lejemål. Det kan tit være, fordi de har haft for meget plads, men ikke har kunnet komme ud af en lejekontrakt før nu," siger Kasper Staal Jørgensen blandt andet til Berlingske Ejendomme.

Under overskriften “Forårsstemning på lejemarkedet” sætter Berlingske Ejendomme aktuel fokus på den måske spirende optimisme på det danske erhvervslejemarked.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.