arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Domicil1 reduced

Skal virksomheden flytte til nyt - 10 bud på jeres næste drømmedomicil

12
sep
2018
Steen Uno
Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed - de som oftest tre vigtigste faktorer, når dit firma skal bestemme sig for jeres nye domicil. Adskillige undersøgelser har vist, at virksomheder er parat til at betale endog meget dyrt for den helt rigtige adresse.
12
sep
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Den strategisk helt perfekte beliggenhed - for kunder såvel som for medarbejdere - er som oftest højest prioriterede udgangspunkt, når virksomheden af den ene eller anden grund skal finde og vælge nyt domicil.

Og selv om lejepris, rumforhold, infrastruktur, stil, design etc. også spiller ind, viser undersøgelser, at virksomheder er mere end villige til at betale betydeligt mere for et firmahovedsæde, der er ligger tæt på stationer og adgangsveje, ved havnefronter og kyster, grønne områder og cafeer med videre.

Ikke sjældent lægger en virksomhed desuden vægt på, at dens fremtidige domicil formår at flashe  spektakulær eksponering og tjene repræsentative interesser.

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt 10 bud på attraktivt beliggende, spektakulære og spændende domicillejemål, der netop nu udbydes på Lokalebasen.dk:

 


 

Kongelig udsigt

Frederiksgade 19, 5. sal , 1265 Kbh. K

355-710 m²
Leje pr. m² ex drift: 1.400 kr.
Plads til 30-60 medarbejdere

Flot kontorlejemål for den kræsne virksomhed med Frederiksstadens allerbedste beliggenhed med udsigt direkte til Amalienborg og Marmorkirken. Indrettet primært som storrumskontor med enkelte mødelokaler og enkeltmands-kontorer og med mulighed for alternativ indretning i tilfælde af behov for anderledes udnyttelse af lokalerne.

 


 

Yderst på molespidsen

Langelinie Allé 47, 2100 Kbh. Ø 

4.732-13.838 m²
Leje pr. m² ex drift: 1.790 kr.
Plads til +400 medarbejdere

Eksklusiv, storslået og innovativ, nyopført kontorejendom på Pier47 tegnet af Lundgaard & Tranberg arkitekter med optimalt indrettede storrumskontorer, der giver lavt areal pr. medarbejder. Ejendommen er udstyret med det nyeste inden for klima og varmestyring, hvilket reducerer lejernes forbrug til absolut minimum.

 


 

Domicil med pragt og prestige

Axeltorv 2, 1609 Kbh. V

323-1.052 m²
Leje pr. m² ex drift: 1.975 kr.
Plads til op til 60 medarbejdere

Nybyggede Axel Towers er allerede blevet en af Københavns mest kendte, prestigefyldte kontorejendomme opført i lækre materialer og med allerbedste beliggenhed over for Tivolis hovedindgang, 100 m til Rådhuspladsen samt korteste adgang til en bred vifte af offentlig transport incl. Hovedbanegården.

 


 

Vis-a-vis magtens korridorer

Gammel Strand 28, 1202 Kbh. K

3.118 m²
Leje pr. m² ex drift: 1.850 kr.
Plads til +225 medarbejdere

Eksklusivt domicil på Gammel Strand ved Højbro Plads over for Thorvaldsens Museum og Christiansborg på en af Københavns mest eftertragtede adresser. Imponerende indretningdetaljer i høj kvalitet giver optimale kontorrammer med et pulserende liv samt den kommende Metro-linje/station straks uden for døren.

 


 

Kajplads på bryggen

Kalvebod Brygge 35, 1560 Kbh. V

4.586 m²
Leje pr. m² ex drift: 1.550 kr.
Plads til 400 medarbejdere

Eksklusiv kontordomicilejendom med attraktiv beliggenhed, udsigt over havnekanalen, lys og åben indretning samt skøn tagterrasse. Indretningen rummer blandt meget andet adskillige storrumskontorer, mange mødelokaler og en stor penthouse kantine. Bekvem gåafstand til Hovedbanen og nem adgang til motorvejsnettet og lufthavnen.

 


 

Første række til marinaen

Lautrupsgade 7, 2100 Kbh. Ø

565-1.738 m²
Leje pr. m² ex drift: 1.550 kr.
Plads til op til 150 medarbejdere

Kontordomicil i flere størrelser med suveræn beliggenhed, kvalitet og effektivitet, eksklusive rammer incl. fine fællesfaciliteter, der garanterer medarbejdertrivsel i effektive kvadratmetre med fokus på lys og udsigt. Topmoderne mødecenter og personalerestaurant i stueetagen, gode parkeringsmuligheder og nem adgang til offentlig transport.

 


 

Eftertragtet kontorhus i Tuborg Havn

Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup

120-500 m²
Leje pr. m² ex drift: Op til 2.370 kr.
Plads til op til 10-40 medarbejdere

Smuk hightech-ejendom fra 2002 omgivet af internationale anerkendte virksomheder inden for IT-, forsikrings-, rådgivnings- og revisionsvirksomheder attraktivt beliggende i erhvervsområdet Tuborg Nord, der tidligere husede Tuborg-bryggeriet grundlagt i 1837. Rummer private kontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i varierende størrelser.

 


 

Kontor ved skov og strand

Charlottenlund Slot, Jægerborgs Allé 1, 2920 Charlottenlund

30-310 m²
Leje pr. m² ex drift: 2.050-2.150 kr.
Plads til op til 15-20 medarbejdere

En række nye kontorlejemål udbydes netop nu i statelige og velbeliggende omgivelser tæt på Charlottenlund Station og strand. Lejemålene kan kombineres og tilbyder sideløbende eksklusive fællesarealer som mødelokaler, Riddersalen, div. køkkener samt øvrige eksklusive faciliteter.

 


 

I hjertet af hjertet

Åboulevarden 22, 8000 Aarhus C.

487-2.484 m²
Leje pr. m² ex drift: 1.233 kr.
Plads op til +200 medarbejdere

Unik mulighed for at samle virksomhedens aktiviteter på uhyre attraktiv adresse i Aarhus Centrum med kort gåafstand til Aarhus Banegård og Rutebilstation. Store glaspartier giver fantastiske lysindfald og optimale arbejdsforhold i store åbne kontorer og mødelokaler m.v.. Etageopdeling mulig, medindflydelse på indretning.

 


 

Med tog til døren

John F Kennedy Plads 3, 9000 Aalborg

404 m²
Leje pr. m² ex drift: 725 kr.
Plads til 25-30 medarbejdere

Attraktive kontorlokaler på førstesal af Aalborg Banegård med adgang via flot vindeltrappe i trappetårn banegårdens forhal. Lyst og venligt med højt til loftet, indrettet med syv storrumskontorer i varierende størrelser, printerrum, reception/arkiv/garderobe og to toiletter - det ene med bad.                                                                                                                                                                                        

 

 

Læs mere her:
Business.dk: Kunsten at skabe et domicil
Nordeaejendomme.dk: Kom indenfor i det nye Nordea-domicil
Knowledge.wharton.upenn.edu: How Do Companies Pick a Location
Lokalebasen.dk: Virksomheder vil betale dyrt for den gode beliggenhed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.