arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Skanska story reduced

Skanska klar til at rulle nyt work & stay-koncept ud i København

20
sep
2017
Steen Uno
Gennem de seneste årtier har kontorhotellet gået sin sejrsgang som stadig stærkere alternativ til de gamle traditionelle kontorlokaler - nu har Skanska udviklet et nyt koncept, der integrerer hotel & kontorer i samme bygning.
20
sep
2017
Steen Uno


         

Allerede sidste vinter indviedes det første af en række nye Skanska-udviklede, kombinerede hotel & kontor-byggerier - Studio-huset opført centralt på kanten af Malmøs gamle store havnebassin.

Under overskriften ´Work, stay, play´ mixer den 14 etager høje og 20.000 m² store Studio-bygning et udvalg af kontorarbejdspladser i alle størrelser, et hotel, restauranter, caféer, butikker samt en vifte af andre offenlige og sociale rum.

Til november åbner et tilsvarende projekt, hotel Carolina Tower i Stockholms nye bydel Hagastaden, hvor de 221 hotelværelser, konference-faciliteter, restaurant m.v. lægger beslag på 11 af de 16 etager, mens de sidste fem indrettes til topmoderne kontorarealer.

Nu gør Skanskas danske afdeling af den store multinationale ejendomsudvikler klar til at brede sit nye spændende ´hotel med kontorer´-koncept ud i Danmark også.


Projekter på vej

"I dag efterspørger den moderne virksomhed først som sidst fleksibilitet, dens medarbejdere vil have bedre service og inspirerende nærmiljø. Der er ikke længere noget udtalt behov for at bygge mange nye store kontorejendomme.

Blandt andet derfor giver det god mening at udvikle projekter, hvor vi kan kombinere kontorarealer med hotel i én og samme bygning," siger adm. direktør i Skanska, Peter Nymann-Jørgensen, til Finans.dk.

 Skanskas store erhvervs-udviklingsområde omkring Kastrup havn, Scanport, ligner
et godt bud på et opførelsessted for første danske ´hotel & kontor´-koncept.

 

Han tilføjer, at Skanska aktuelt har konkrete projekter i støbeskeen på to endnu ikke offentliggjorte destinationer i hovedstadsområdet.

Det ene ´hotel & kontor´-projekter kunne meget vel tænkes placeret i Skanskas stort anlagte fremtids- og erhvervs-bydel Scanport - et kontorområde, der er under udvikling omkring Kastrup havn tæt ved lufthavnen med 66.000 m² kontorer, domicil, flerbrugerhuse og hotel.


Kreativ nytænkning

Skanska-direktøren ser adskillige værdifulde synergieffekter ved at integrere hotel og kontorarealer under det samme tag.

"I dag er mange virksomheder internationale, har udenlandske gæster og medarbejdere med behov for overnatning. Det er derfor aldeles oplagt at kombinere moderne kontorarbejdspladser med hotelfaciliteter," siger Peter Nymann-Jørgensen.

 I november åbner Skanskas næste ´hotel & kontor´-projekt i Stockholms ny bydel
Hagastaden, hvor 11 af de 16 etager vil huse hotel Carolina Tower, mens de sidste
fem indrettes til kontorer.

 

Han mener overordnet, at de seneste årtiers store bastante domicilbyggerier opført i traditionelle erhvervsparker er passé - fremtiden vil kalde på anderledes kreative nytænkning og udvikling af virksomhedernes kontorbygninger og indretninger.

Skanska A/S, der udvikler kontorer samt boliger i Storkøbenhavn, er en del af den svenske børsnoterede Skanska-koncern med 41.000 ansatte i 10 europæiske lande og i USA.


Co-working / co-living

Til sit nye hotel og kontor-koncept har den store kendte ejendomsudvikler muligvis skævet lidt til de nye innovative iværksætter-generationers spændende eksperimenter med at kombinere kreativ co-working med trendy og effektiv co-living.

I storbyer verden over er co-living - private sove- og opholdsmuligheder tilknyttet arbejdsstationen - i de senere år blevet et hit i iværksættermiljøer, hvor kreative entreprenører af alle slags lever og ånder for at være så tæt på arbejdsopgaverne som overhovedet mulig.

Fremover vil også større etablerede virksomheder få mulighed for at afprøve iværksætter-trenden og forene arbejde med overnatning/fritid i regi af Skanskas nylancerede hotel- og kontor-tilbud. ●

 

Læs mere her:
Skanska.se: Skanska bygger hotell och kontor i Hagastaden
Finans.dk: Skanska vil smelte kontorer sammen med hoteller
Sydsvenskan.se: Nu öppnar Studio
Financial Times: Co-working becomes co-living
Lokalebasen.dk: Ledige kontorlejemål ved Scanport og lufthavnen

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.