arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Whiteboard wall 1 reduced

Skriften på væggen - når dine små idéer skal tænkes større og videndeles

17
sep
2019
Steen Uno
De fleste virksomheder råder i dag forlængst over et eller flere whiteboards, hvor presserende projekter og kreative idéer løbende listes, udvikles og videndeles. Her er løsningen, når firmaet har behov for at lufte og løfte endnu større tanker og visioner.
17
sep
2019
Steen Uno


 

 

 

 

I dag er whiteboards i alle størrelser og designs forlængst blevet fast standard-inventar og samlende forum på den moderne kontor-arbejdsplads. De blanke hvide overflader er blevet uundværlige i firmaets daglige to-do eksekvering, idéudvikling og videndeling.

Så nødvendige, at virksomheder i stadig stigende grad opgraderer deres whiteboard-tavler til hele whiteboard-vægge og vægarealer baseret på specialmaling eller folier.      

På ganske få år er dry erase tavlemaling således blevet et populært valg, når også meget store vægflader skal omdannes til glatte overflader, som man uden videre kan skrive og viske ud på.

Alternativt kan markedet i dag tilbyde en lang række selvklæbende folieløsninger, hvor folie i varierende bredder rulles ud og klæbes direkte på vægge, gulve og lofter.  


Videndeling

Store whiteboard-vægflader er ikke mindst ideelle, tidsbesparende samt værdifulde for innovative medarbejdere, som har brug for at idéudvikle, videndele og arbejde i teams med business-planlægning, brainstorming, high-tech diagrammer med videre.   

Inden etableringen af firmaets kommende whiteboard-vægge bør forskellige dry erase malingstyper og muligheder overvejes: Skal vægfladerne være traditionelt hvide, bevare deres farver, og skal de måske ovenikøbet være magnetiske ...?


 


På få år er dry erase tavlemalingen blevet en populær løsning, når selv meget store
vægflader skal omdannes til overflader, som man kan skrive og viske ud på.

 


Whiteboard-malingen påføres i flere etaper. Først skal vægfladen forberedes med grundmaling/primer og hvile. Magnetiske overflader kræver special-grunding, der skal gentages op til fire gange.

Efter et døgn blandes tavlemalingens to elementer med hinanden og rulles eller pensles på væggen inden for max. en time. Malingen er tør efter fem timer, men du kan først begynde at skrive på væggen efter en uge, fordi blandingen skal hærde.


Tavlefolier

Selvklæbende whiteboard folier er stigende omfang blevet det populære og hurtigere alternativ til maling, fordi folieruller er fleksible og lettere at håndtere.  

Rullerne kan købes i adskillige størrelser, f.eks. 100x200 cm, er ganske nemme at montere på stort set alle overflader og tage i brug straks herefter. 


 


Store whiteboard-vægflader er ideelle, tidsbesparende og værdifulde for innovative
medarbejdere, som har brug for at idéudvikle, videndele og arbejde i teams.

 


Vægfladen forberedes med special-selvklæbende grunder, hvorefter folien rulles ud, påklæbes præcis som tapet og er typisk klar til brug efter 24 timer. 

Whiteboard folierne leveres også med magnetisk eller med en mat overflade, der gør det muligt at projicere billeder og bruge væggen som projektorskærm.  ● 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.