Skriften på væggen - når dine små idéer skal tænkes større og videndeles

Skriften på væggen - når dine små idéer skal tænkes større og videndeles

17
sep
2019
Steen Uno
De fleste virksomheder råder i dag forlængst over et eller flere whiteboards, hvor presserende projekter og kreative idéer løbende listes, udvikles og videndeles. Her er løsningen, når firmaet har behov for at lufte og løfte endnu større tanker og visioner.
17
sep
2019
Steen Uno


 

 

 

 

I dag er whiteboards i alle størrelser og designs forlængst blevet fast standard-inventar og samlende forum på den moderne kontor-arbejdsplads. De blanke hvide overflader er blevet uundværlige i firmaets daglige to-do eksekvering, idéudvikling og videndeling.

Så nødvendige, at virksomheder i stadig stigende grad opgraderer deres whiteboard-tavler til hele whiteboard-vægge og vægarealer baseret på specialmaling eller folier.      

På ganske få år er dry erase tavlemaling således blevet et populært valg, når også meget store vægflader skal omdannes til glatte overflader, som man uden videre kan skrive og viske ud på.

Alternativt kan markedet i dag tilbyde en lang række selvklæbende folieløsninger, hvor folie i varierende bredder rulles ud og klæbes direkte på vægge, gulve og lofter.  


Videndeling

Store whiteboard-vægflader er ikke mindst ideelle, tidsbesparende samt værdifulde for innovative medarbejdere, som har brug for at idéudvikle, videndele og arbejde i teams med business-planlægning, brainstorming, high-tech diagrammer med videre.   

Inden etableringen af firmaets kommende whiteboard-vægge bør forskellige dry erase malingstyper og muligheder overvejes: Skal vægfladerne være traditionelt hvide, bevare deres farver, og skal de måske ovenikøbet være magnetiske ...?


 


På få år er dry erase tavlemalingen blevet en populær løsning, når selv meget store
vægflader skal omdannes til overflader, som man kan skrive og viske ud på.

 


Whiteboard-malingen påføres i flere etaper. Først skal vægfladen forberedes med grundmaling/primer og hvile. Magnetiske overflader kræver special-grunding, der skal gentages op til fire gange.

Efter et døgn blandes tavlemalingens to elementer med hinanden og rulles eller pensles på væggen inden for max. en time. Malingen er tør efter fem timer, men du kan først begynde at skrive på væggen efter en uge, fordi blandingen skal hærde.


Tavlefolier

Selvklæbende whiteboard folier er stigende omfang blevet det populære og hurtigere alternativ til maling, fordi folieruller er fleksible og lettere at håndtere.  

Rullerne kan købes i adskillige størrelser, f.eks. 100x200 cm, er ganske nemme at montere på stort set alle overflader og tage i brug straks herefter. 


 


Store whiteboard-vægflader er ideelle, tidsbesparende og værdifulde for innovative
medarbejdere, som har brug for at idéudvikle, videndele og arbejde i teams.

 


Vægfladen forberedes med special-selvklæbende grunder, hvorefter folien rulles ud, påklæbes præcis som tapet og er typisk klar til brug efter 24 timer. 

Whiteboard folierne leveres også med magnetisk eller med en mat overflade, der gør det muligt at projicere billeder og bruge væggen som projektorskærm.  ● 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo