arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Sp8ces 1 reduced

Sp8ces sætter nyt konkurrencedygtigt coworking-koncept på menuen

08
nov
2017
Steen Uno
Op gennem årtiet har coworking-trend´en flyttet titusinder af ansatte ud af deres traditionelle kontorrum og placeret dem i nye kreative og fleksible omgivelser. Nu popper et nyt hot tilbud op for startup´ere: Coworking spaces i dagtimerne i byens tomme restauranter og caféer.
08
nov
2017
Steen Uno


         

Det ny coworking-koncept lanceredes først på året i New York og tilbyder iværksættere, freelancere med flere endnu mere fleksible, uforpligtende, friere samt billigere arbejdsrammer for deres idéer og spirende virksomheder.

"En startup´er kan hos os få en billig arbejdsstation i dagtimerne og frit veksle mellem vores foreløbig tre lokationer placeret forskellige steder i byen," siger Niels Meibom, CEO og stifter af nystartede Sp8ces.

Han var hurtig på aftrækkeren, da han i september importerede idéen til København og indgik aftaler med tre populære københavnske restauranter - Tribeca NV i Nordvest, BobBistro i Kødbyen og Fuego i Holbergsgade - om at udbyde deres lokaler i dagtimerne til coworking spaces.

I New York har frontrunner-team´et Spacious entreret med foreløbig 14 spisesteder på Manhattan samt i Brooklyn og arbejder på at udbrede konceptet til Boston og andre amerikanske storbyer.


Billig husleje

"I denne opstartsfase drejer det sig først som sidst om at finde og opbygge engagerede netværk til denne ny form for coworking-miljø. Vi ved, at der findes et brugerpotentiale derude, og flere restauranter og caféer er klar til at indgå partnerskaber omkring vores nylancerede koncept.

Sp8ces tilbyder sig som et konkurrencedygtigt alternativ og supplement til byens etablerede kontorfællesskaber," siger Niels Meibom.

"Vi appellerer ikke mindst til startup´ere på deres allertidligste udviklingstrin, hvor de endnu ikke har økonomi til de store omkostningskrævende arbejdsrum og faciliteter. Men lige nu har vi faktisk ligeså stort ´take in´ fra freelancers og små virksomheder."

 Tribeca NV er den ene af de tre populære københavnske restauranter, som Sp8ces
i september indrettede til fleksible og billige coworking spaces i dagtimerne.

 

Medlemsskab hos Sp8ces koster 699 kr. om måneden og giver adgang til de foreløbig tre coworking-restauranter, der ud over kaffe og te servicerer med ugentlige events som founders friday med diverse faglige temaer. Et dagspas kan købes for 149 kr..

"De mellemstore virksomheder opsøger os især af disse tre grunde: De mangler plads i deres aktuelle kontorløsning, eller de har brug for arbejds- og mødehubs til salgsstyrker for at effektivisere deres hverdag rundt i byen.

Desuden oplever de Sp8ces som et alternativ til hjemmearbejdsdage for deres ansatte, der bor i byen og arbejder hjemmefra nogle gange om måneden," tilføjer Niels Meibom.


Eksplosiv vækst

I sin ny Global Coworking Survey 2017 anslår det tyske workspace-magasin Deskmag.com, at antallet af coworking spaces verden over netop nu vokser med 22 procent om året, mens antallet af coworkers, altså aktive brugere, årligt stiger med hele 40 procent.

Det stærkt stigende antal af selvstændige iværksættere, freelancere, konsulenter m.fl. har derfor fået efterspørgslen på coworking lokaler til at eksplodere. Eksempelvis blev de i dag så store kendte tech startup-virksomheder Uber og Instagram oprindelig udklækket i coworking-miljøer.

 "Vi er et konkurrencedygtigt alternativ til startup´ere, som endnu ikke har økonomi
til dyre arbejdsrum og faciliteter," siger Niels Meibom,
CEO og stifter af Sp8ces.

 

"Vores coworking-koncept henvender sig som inspirerende alternativ i særdeleshed til iværksætter- og freelancefolk, der ellers ville blive siddende bag skrivebordet hjemme i privaten.

Som deleøkonomisk platform vil vi sigte efter at være tilstede med indbydende lokationer i alle byens etablerede kvarterer. På den lidt længere bane kan jeg godt se spændende perspektiver i at rulle Sp8ces ud i nogle af de større europæiske byer," siger Niels Meibom.


Max. fleksibelt

Inden Sp8ces´ premiere i september havde han sat en god ven til at researche på konceptet hos Spacious i New York, hvor andre iværksætter-teams som Work|Eat|Play og KettleSpace også har grebet coworking-idéen.

"Nu er markedet jo unægtelig en smule større på Manhattan, men jeg ser meget optimistisk på mulighederne for at gøre konceptet kendt og populært hos de danske coworkers også.

Sp8ces har nemlig gjort det muligt at arbejde max. fleksibelt samt uhyre billigt fra forskellige arbejdsstationer - og hen ad vejen vil vi åbne endnu flere af slagsen," understreger Niels Meibom. ●

 

 

Læs mere her:
 
Business.dk: Kontorfællesskaber flytter på restaurant
Deskmag.com: Will coworking hotdesks be replaced by a new concept
Lokalebasen.dk: Find ledige coworking lokaler i København og omegn  

 

 

 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.