arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1nlardr reduced

Stormende tilslutning til videndeling-arrangement om fremtidens kontor

23
maj
2013
Steen Uno
Forhåndsinteressen har været så overvældende, at Lokalebasen.dk allerede er tæt på at kunne melde fuldt hus til sit store forestående videndeling- og netværks-arrangement “Tendenser for fremtidens kontor”, som Danmarks førende webportal for ledige erhvervslejemål sammen med Danica Ejendomme, ALECTIA og DATEA vil være værter for.
23
maj
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Forhåndsinteressen har været så overvældende, at Lokalebasen.dk allerede er tæt på at kunne melde fuldt hus til sit store forestående videndeling- og netværks-arrangement “Tendenser for fremtidens kontor”, som Danmarks førende webportal for ledige erhvervslejemål sammen med Danica Ejendomme, ALECTIA og DATEA vil være værter for.

Arrangementet finder sted torsdag 6. juni 2013 kl. 15-18 i rammerne af Danica Ejendommes nyopførte, iøjnefaldende Harbour House II, Sundkrogen 2, 2100 Kbh. Ø på havnefronten i Nordhavn.

På eftermiddagens program vil blandt andet By & Havns adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen tale om disse års rivende udvikling i Københavns ny bydel 2150 Nordhavn, mens Nordhavns “egen” arkitekt Kim Utzon, der ud over Harbour House I og II også har tegnet Paustian House, vil fortælle om sine tanker bag sine spændende moderne kontorbygninger.

“Vi er uhyre stolte over, at vi har været i stand til at få disse for det ny Nordhavnen to så centrale og markante personligheder til at stå i spidsen for vores store arrangement.

Vi har oplevet en stor stigende interesse for vores populære netværks- og videndeling-eftermiddage, som Lokalebasen.dk nu fast et par gange om året arrangerer med nogle af vores nære gode samarbejdspartnere," siger direktør på Lokalbasen.dk, Jakob Dalhoff.

Der er endnu et begrænset antal ledige pladser til “Det effektive kontor – tendenser for fremtidens kontor” torsdag 6. juni 2013 i Nordhavn. Interesserede bør allersnarest tilmelde sig på info@lokalebasen.dk.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.