Studiemedarbejder med interesse for SEO og tekstproduktion

Studiemedarbejder med interesse for SEO og tekstproduktion

07
jan
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen søger en skriftlig stærk studiemedarbejder med stor interesse for SEO. Vil du blive en del af et innovativt og ungt miljø på Østerbro?
07
jan
2015
Anne-Kathrine Utzon

Er du hurtig på tasterne og god til at producere tekst, der giver mening – også selvom emnet ofte er det samme? Har du også kendskab til SEO og vigtigheden af gode SEO-tekster for en online-virksomhed? Så er det dig, der skal søge jobbet som studiemedarbejder hos os og blive en del af en innovativ virksomhed på Østerbro med højt til loftet.

Lokalebasen.dk er en online portal, der formidler erhvervslejemål i hele Danmark. Vi har eksisteret siden 2008 og udviklingen er gået stærkt. Det betyder, at vi nu søger flere kolleger, at vi er repræsenteret i en række andre lande, og at flere nye lande er på vej. 

Ansvar og arbejdsopgaver
Dit primære ansvarsområde bliver at producere gode SEO-tekster til vores hjemmeside. Derudover vil du blive tildelt dine egne feedersites, som du løbende skal opdatere og vedligeholde (siderne er i WordPress, Typo3 og Textpattern).

Din profil
Du har erfaring og stor interesse for SEO, og så er du klar til at udvikle dine kompetencer inden for feltet. Du er derudover god og hurtig til at formidle dig skriftligt. Som person er du selvstændig, ansvarsfuld, pålidelig og struktureret. Du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof, og du er ikke bange for at sige fra, hvis der er ting, du ikke forstår. 

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Arbejdstiden ligger på 15 til 25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og vores behov. Der tages højde for eksamensperioder, og der kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet, som kræver arbejdstid efter kl. 17.

Om os
Vi holder til på Østerbro, hvor vi sidder ca. 20 medarbejdere. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du kommer til at arbejde i et ungt miljø, hvor der er mulighed for frokostordning.

For yderligere oplysninger kontakt Sofie Skafte Møller på ss@lokalebasen.dk / 3945 8554. Ansøgninger sendes til ss@lokalebasen.dk snarest muligt.

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo