arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1fwciq8 reduced

Succeshistorie: Udlejer syv lejemål på Lokalebasen.dk på en måned

21
feb
2013
Steen Uno
Hovedstadens Ejendomsadministration er lykkedes med, hvad enhver udlejer drømmer om: At få udlejet sine lejemål på rekordtid! På en god måned har den store københavnske ejendomsadmini-strator formået at udleje ikke færre end syv af sine 26 nye lejemål på Lokalebasen.dk.
21
feb
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Hovedstadens Ejendomsadministration er lykkedes med, hvad enhver udlejer drømmer om: At få udlejet sine lejemål på rekordtid! På en god måned har den store københavnske ejendomsadmini-strator formået at udleje ikke færre end syv af sine 26 nye lejemål på Lokalebasen.dk.

I dagene efter nytår debuterede Hovedstadens Ejendomsadministration som ny samarbejdspartner ved at lægge en portefølje på 26 attraktive lejemål ind på Lokalebasen.dk.

Her en god måneds tid senere er ikke færre end syv af HEAs erhvervslejemål allerede blevet udlejet, og adskillige af de resterende er aktuelt i søgelyset hos potentielle lejere.

“Vi kan kun sige, at opstarten af vores samarbejde med Lokalebasen.dk er en af de bedste beslutninger, som vi har truffet. Efter blot få dages annoncering fik vi flere henvendelser, end vi nogensinde har fået ved nogen anden form for markedsføring.

Flere af disse henvendelser har allerede resulteret i udlejning," siger en yderst tilfreds Kim Jensen, der er udlejningschef hos Hovedstadens Ejendomsadministration.

Lokalebasen.dks daglige leder Kasper Staal Jørgensen mener, at HEAs effektive indtog på Danmarks største udlejningsportal for ledige erhvervslejemål så afgjort hører blandt de mest vellykkede til dato i Lokalebasen.dks historie.

“Jeg vil ikke tøve med at kalde det for en lille vaskeægte succeshistorie, og vi vil nu spændt afvente, hvornår vi kan erklære de næste af de spændende ledige lejemål, som Hovedstadens Ejendoms-administration netop nu annoncerer her hos os, for udlejet.”

Lokalebasen.dk kunne i sidste kalenderår 2012 øge sit samlede udlejningstal med 25,8 procent takket være i alt 707 afsluttede udlejningskontrakter.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.