Sundhed, wellness & velvære med visioner og vue over Øresund

Sundhed, wellness & velvære med visioner og vue over Øresund

08
feb
2024
Steen Uno
I 125 år har den ikoniske ejendom lagt natur- og billedskønne rammer til danskeres rekreation af krop og sind. Nu tilbyder Kurhotel Skodsborg ny generation af sundheds- og grønne behandlere m.fl. plads og virke i sit eksklusive treatment- og eventcenter.
08
feb
2024
Steen Uno

 

 

 

 

 

Siden 1898 har det pompøse hvide bygningskompleks ved Skodsborgs idylliske Øresundskant serviceret danskere med sine terapeutiske behandlinger og rekreative tilbud. 

Badesanatoriet blev Nordens største privathospital og kursted - en position, som Kurhotel Skodsborg i dag viderefører med fokus på det gode og sunde liv, terapi, træning og genoptræning, wellness, spa samt klassiske kurophold. 

I de seneste årtier har det ikoniske ´Hvide Hus´ nord for København bl.a. dannet ramme for kokkeskole, fysioterapiskole, privathospital, en lang række sundhedsklinikker og behandlingstilbud, hotel, café og restauranter.

Nu åbner Kurhotel Skodsborg op for en ny generation af virksomheder, der kan komplettere det eksklusive treatment- og eventcenter med yderligere former for behandling inden for sundhed, grøn kost og energi, wellness og velvære.   


Unik mulighed

”Med sin ikoniske ejendom og placering danner Kurhotel Skodsborg de ideelle rammer, som de rette lejere nu kan blive en del af. Vi har på nuværende tidspunkt mulighed for at tilbyde lejemål i størrelsen fra 57 m² og helt op til 912 m², og vi er i dialog med store som små potentielle lejere.

Vi sigter efter at opbygge en bred vifte af behandlere og relaterede virksomheder med fokus på sundhed og velvære, der netop passer til Kurhotel Skodsborgs brand," siger Sofie Sommer fra Gottlieb+Partners, der formidler udlejningen af Kurhotellets aktuelle lejemål på Skodsborg Strandvej 127.

 I 125 år det kendte Hvide Hus i Skodsborgs idylliske Øresunds-omgivelser serviceret
danskere med sine behandlinger af krop og sind samt øvrige rekreative tilbud.
                                                                                                   Fotos: Gottlieb+Partners A/S

 


Husets vakante etageafsnit har førhen rummet et privathospital, men Kurhotel Skodsborg har i de seneste år prioriteret bæredygtig omstilling med større vægtning af bredde og mangfoldighed i sit eksklusive sundheds- og velvære-brand.

"Idéen er at skabe et sted, hvor behandlere og andre lignende virksomheder kan få gavn af hinanden og opnå synergier på tværs af fagområder og kundebaser og derved opnå gensidig værdi," tilføjer Sofie Sommer. 


Skodsborg-værdier

Siden 1992 har Kurhotel Skodsborg været ejet af et selskab under Augustinus Fonden. Op til sit 125-års jubilæum sidste år fusionerede Kurhotel Skodsborg og Skodsborg Sundhedscenter for at modernisere driften under førstnævnte navn.

"Vi arbejder målrettet på at videreføre de gamle fundementale Skodsborg-værdier om at dyrke lyset og vandet, få frisk luft, være aktiv og dyrke motion, sove godt, spise sundt og gerne vegetarisk.

I disse år er vi i fuld gang med at opdatere husets grundlæggende tanker om at passe godt på sig selv gennem hele livet og leve det gode liv," siger Susanne Åberg, CEO hos Kurhotel Skodsborg.

 Kurhotel Skodsborg indbyder en ny generation af behandlere med sundhedstilbud
til at udfylde sine prestigefyldte rammer i et af de 1
2 attraktIve, vakante lejemål på
fra 57 m² og helt op til 912 m². 

 


"Vi fokuserer hver dag på at tænke bæredygtighed ind i alle dele af vores kurhotels cyklusser og at optimere husets velværekultur for vores klima, vores gæster og vores medarbejdere.

Disse skarpe bestræbelser ser vi meget frem til, at vores nye kommende virksomhedslejere vil bidrage til at styrke og komme i fælles mål med," betoner Susanne Åberg.


Forvænt klientel

Allerede tilbage i 1852 havde Kong Frederik 7. købt landstedet Skodsborg, hvor han slappede af om sommeren med sin kontroversielle hustru Grevinde Danner. Kongen byggede en etage til huset og kaldte sit udvidede palæ for Villa Rex.  

I årtierne herefter opførtes desuden Skodsborg Badehotel og Hotel Øresund med hyppige dampskibs-forbindelser til København samt Skodsborg Søbad et par hundrede længere oppe ad Strandvejen.


 "Vi er fokuserede på at videreføre de gamle fundementale Skodsborg-værdier samt
på at opdatere husets grundlæggende tanker om at passe godt på sig selv gennem
hele livet og leve det gode liv," siger direktør Susanne Åberg.


 

Set i historisk lys har Kurhotel Skodsborg lykkedes med at fastholde sin eksklusivitet og prestige som et sundhedscenter helt ud over det sædvanlige for fysisk som mental helse, afslapning og recovery.   

Gottlieb+Partners kan præsentere et prospekt med oversigt over Kurhotel Skodsborgs eksklusive lejemål med flere muligheder for at kombinere dem efter individuelle ønsker og behov.  ●

 

 

                       


 

Læs mere her:
Gottliebpartners.dk: Eksklusive klinik- og behandlerrum hos Kurhotel Skodsborg 
Gottliebpartners.dk: Lejemål i smuk ikonisk ejendom med udsigt til Øresund
Skodsborg.dk: Velkommen til forkælelse - et univers af velvære
Lokalebasen.dk: Attraktive lejemål hos Kurhotel Skodsborg

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo