arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 urku64

Svensk forstærkning til Lokalebasen.dks søsterportal Lokalbasen.se

10
okt
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk er parat til at yderligere forstærke og professionalisere sin svenske søsterportal, Lokalbasen.se. Det sker i skikkelse af den ny svenske studentermedarbejder Viktor Kjellström – til daglig kandidatstuderende i Strategic Market Creation ved CBS.
10
okt
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk er parat til at yderligere forstærke og professionalisere sin svenske søsterportal, Lokalbasen.se. Det sker i skikkelse af den ny svenske studentermedarbejder Viktor Kjellström – til daglig kandidatstuderende i Strategic Market Creation ved CBS.

Viktor er 25 år og har en Bachelor of Science in Business and Economics med sig i bagagen fra Uppsala universitetet.

“Jeg er både født og opvokset i Uppsala en lille times kørsel nord for Stockholm. Da jeg havde gjort min bachelor færdig, brændte jeg derfor efter at komme ud og se mig om i verden.

Tilfældigt faldt jeg over en annonce på nettet, hvor den tyske e-commerce online-gigant Zalando søgte svensktalende medarbejdere. Jeg blev ansat og havde et utroligt sjovt, spændende år i Berlin, hvor jeg virkelig fik udviklet mine kompetencer i online-marketing."

I sommer blev Lokalebasen.dks ny svenske ansigt optaget på Copenhagen Business School og forlod Berlin til fordel for København.

“Uppsala ville jeg ikke rigtig tilbage til – i alt fald ikke allerede. Jeg har en god ven, der allerede læste på CBS, og som jeg havde besøgt. Her fik jeg et fint indtryk af København, som jeg ellers ikke kendte spor til, men hvor jeg nu efter blot to måneder allerede trives fantastisk bra…”

På Lokalbasen.se er Viktor Kjellström allerede i fuld gang med at udvikle markedsføringen og håndtere den daglige kommunikation omkring Lokalebasen.dks fortsat ny, men stærkt ekspanderende svenske søsterportal Lokalbasen.se.

“Jeg finder det utrolig spændende og engagerende at være med til at bygge en ny online-virksomhed op på et for mig ganske nyt ressort – jeg trives vældig godt på min nye danske arbejdsplads,” understreger Lokalebasen.dks nytiltrådte svenske studentermedarbejder.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.