arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Officepod ny reduced

Tænkeboks der kan holde tæt - her er ønskegaven til dit støjende storrumskontor

07
mar
2018
Steen Uno
Over 70 procent af verdens kontorer er nu indrettet som åbne storrum. Det nordsjællandske innovationsfirma Dansk Lydisolering har udviklet en helt lydtæt Office Pod, der kan sikre dig den fornødne ro til fordybelse i virksomhedens støjende kontormiljø.
07
mar
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Forstyrrende støj har været et stående og evigt aktuelt diskussionsemne, siden det åbne kontormiljø for første gang så dagens lys tilbage i 50´ernes Tyskland.

Ifølge aktuelle undersøgelser klager helt op til 60-70 procent af alle medarbejdere i storrumskontorer fortsat over, at de løbende afbrydes, irriteres og undertiden også stresses af kollegers telefonsamtaler, smalltalk etc..

Andre analyser har påvist, at det snildt kan tage op til 17 minutter at finde tilbage til en afbrudt arbejdsrytme, og at forstyrrelser kan koste medarbejdere i åbne kontormiljøer helt op til halvanden times effektiv arbejdstid om dagen.

Nu lancerer et iværksætterteam under Dansk Lydisolering, Office Pod Copenhagen, sin egen super-lydisolerede udgave af kontor pod´en - en skræddersyet ´tænkeboks´ egnet til at opstille forskellige steder til varierende formål i de åbne støjende kontorlandskaber.


Superlydtæt

"Kontorboksen er lydisoleret og akustikreguleret, og dens ventilation - der ellers tit kan volde problemer - er special-støjdæmpet. Vores hovedfokus ligger på kvalitet og funktionalitet, men vi kan også designe de stadig mere populære tænkebokse  med specielle æstetiske detaljer.

Vi producerer også office pod i en sleep, music, garden og phone pod-version med vægge og lofter i støjdæmpende materialer i form af moduler på tre gange tre meter, som meget let kan udvides," siger partner og marketingmanager Kathrine Kjær.

 "Ifølge vores undersøgelse bruger 53 procent mødelokalet til at ringe privat til læge,
 27 procent en afsides krog i storrumskontoret, og andre går helt ud af huset," siger
Kathrine Kjær, partner og marketingmanager hos Office Pod Copenhagen. 

 

Hun arbejdede i en årrække hos et specialfirma for akustik i arbejdsrum og fik lyst til at forfølge sine egne niche-idéer - herunder til at udvikle den superlydtætte kontorboks designet til fokuseret kontorarbejde, telefonsamtaler, møde-virksomhed m.v. i åbne kontormiljøer.

I dag har hun travlt med at lancere og bygge sin supereffektive lydtætte bokse til kontormiljøer i præcis de mål, som virksomhederne måtte efterspørge og have behov for.


Stillebehov

Office Pod Copenhagen gennemførte før jul sin egen undersøgelse af behovet for lydtætte områder i store åbne kontorrum og arealer, og generelt formulerede medarbejdere i storrum her udtalt mangel på støjisolerede møderum og faciliteter med den fornødne ro til koncentration og fordybelse.

"Når det gælder private telefonsamtaler - f. eks. opkald til sin læge - benytter 53 procent af de adspurgte firmaets mødelokale, hvis det er ledigt, 27 procent en afsides krog i storrumskontoret, mens andre vælger at ty til depot- og lagerrum eller at gå helt ud af huset.

Der eksisterer tydeligvis et presserende stillebehov i påfaldende mange åbne kontormiljøer - behov, som vi tilbyder at kunne afhjælpe med vores nye specialudviklede, lydtætte kontorboks og columbusæg," siger Kathrine Kjær.

 Op til 60-70 procent af medarbejderne i åbne storrumskontorer klager over andres
støj og forstyrrende snak - den superlydtætte office pod ligner den oplagte gave til
dem.

 

Opsigtsvækkende er det, at hele 67 procent af undersøgelsens respondenter giver udtryk for, at de i virkeligheden ville foretrække at have deres eget cellekontor fremfor at sidde i et fælles storrumskontor.

De øvrige prioriterer det sociale arbejdssamvær med kollegaer allerhøjest og accepterer at udholde de forskellige støjgener og belastninger i det åbne kontormiljø.

"Intet tyder på, at storrumskontorets fremmarch vil standse. Pladsmangel i storbyerne, økonomi og de åbenlyse sociale fordele vægter stadig højere, når et nyt kontor indrettes. Alligevel tror vi på at vi kan hjælpe de fremtidige kontormiljøer til at blive i stand til at honorere såvel kommunikation som koncentration," tilføjer Kathrine Kjær.


Optimal arbejdsro

Den nylancerede kontor- og tænkeboks fra Office Pod Copenhagen er akustikreguleret med klasse (A) absorbenter, og det siker en lav og behagelig efterklangstid.

Boksens lydkvalitet, hvad angår akustik såvel som lydisolering, ventilationsforhold og produkt-finish er konkurrence-dygtig på det internationale marked. Det blev understreget på Stockholm Furniture & Light Fair i februar, hvor teamet bag den nordsjællandske pod ajourførte sig med de seneste tendenser inden for kontorbokse.

Standardtypen på ni kvadratmeter med en indvendig loftshøjde på 2,5 m leveres med to glassider og to træfacader, gulv med mørke tæppefliser, strøm, LED-loftsbelysning og internet for ca. 200.000 kr., men Office Pod Copenhagen tilbyder også sin lydtætte kontortænkeboks på leasingvilkår. ●

 

       

 
  
     

 
  
     

                                               

Læs mere her:
Djøfbladet.dk: Hver anden døjer med støj 
Officepodcopenhagen.dk: Et lydtæt rum i storrummet
Inc.com: Open-Plan Offices Kill Productivity, According to Science
Resonics.co.uk: 12 Ways Noise Affects Worker Well-being And Productivity

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.