arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 3s6uj4 reduced

To nye studentermedarbejdere klar til at forstærke Lokalebasen.dk

08
aug
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk udvider på ny sin personalestab og har netop ansat to nye studentermedbejdere, Henna Nielsen og Jakob Kaltoft Nielsen, til at forstærke Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål.
08
aug
2013
Steen Uno

 

Lokalebasen.dk udvider på ny sin personalestab og har netop ansat to nye studentermedbejdere, Henna Nielsen og Jakob Kaltoft Nielsen, til at forstærke Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål.

Henna, 29, kommer med en bachelor i erhvervskommunikation og international marketing fra SDU og vil fra september følge op med en kandidat i e-business på CBS.

Jakob, 20, står foran sit andet bachelorår på Copenhagen Business School, hvor han studerer erhvervs-økonomi og informationsteknologi.

På Lokalebasen.dk vil de to nye medarbejdere indgå i den meget travle hverdag med at løse marketing- og kommunikationsopgaver samt løbende kaste deres mange kompetencer ind i nye spændende ad hoc-projekter.

“Jeg glæder mig meget til at kigge ind i dette spændende og for mig helt nye hjørne af erhvervslivet og her “in real life” rigtig få lejlighed til at boltre mig med alt, som jeg hidtil især har beskæftiget mig med fra teoretiske afsæt," siger Henna.

Jakob supplerer: “Jeg ser frem til at lære nyt interessant og tilbundsgående om ikke mindst SEO og Google AdWords samt i det hele taget at hente en hel masse af den værdifulde erhvervserfaring, som man jo har rigtig god brug for i min alder.”

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.