Top 3 unikke kontorlejemål i København

Top 3 unikke kontorlejemål i København

15
aug
2017
Anne-Kathrine Utzon
Tjek et udpluk af de mest kreative og æstetiske kontorlejemål, der pt. annonceres på Lokalebasen.dk.
15
aug
2017
Anne-Kathrine Utzon


Byline AK
København rummer et utal af spændende, smukke og kreative kontorer til leje, hvorfra virksomheder vil kunne have deres daglige gang og drive deres forretning.  

NINEtoFIVE har taget et udpluk af de mest smukke, æstetiske og eksklusive kontorlejemål, der pt. optræder på Lokalebasen.dk. 

 

Smukt palæ med unikke designløsninger

Med Amalienborg og Mamorkirken som naboer kan I nu slå virksomhedsrødder i dette smukke palæ, der fremstår nyindrettet og har plads til ca. 145 medarbejdere. Det globale arkitektur og designfirma Gensler står bag kontorhusets unikke og innovative designløsninger, som vil være med til at gøre det til en unik oplevelse at gå på arbejde. Læs mere: Frederiksgade 17, 1265 København K.

 

Kontor

 Attraktivt penthouselejemål i Indre By

Centralt i København er det nu muligt at leje et velindrettet og nyistandsat penthouselejemål på hele 626 kvadrameter, der består af en blanding af kontorer, mødelokaler og storrumskontorer. Lejemålet er velegnet den kreative virksomhed, der ønsker at arbejde i spændende og indbydende rum. Læs mere: Hammerensgade 4, 4. sal, 1267 København K.
 

Kontor

 

 


Kontor på 1. række til Kalkbrænderihavnen

Blot et stenkast fra Nordhavn St. kan du finde en topmoderne kontorejendom, der netop nu udlejer eksklusive kontorer med havudsigt, gode parkeringsforhold og gode fælles faciliteter. Kontorejendommen er netop renoveret indvendigt og fremstår flot og præsentabel med nyetablerede mødefaciliteter og en indbydende personalerestaurant mod havnefronten. Læs mere: Lautrupsgade 7, 2100 København Ø.

 

Kontor

 

Find andre spændende kontorlokaler i København:
Kontorer til leje i København

  


 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo