arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Topfoto kontor reduced

Top 3 unikke kontorlejemål i København

15
aug
2017
Anne-Kathrine Utzon
Tjek et udpluk af de mest kreative og æstetiske kontorlejemål, der pt. annonceres på Lokalebasen.dk.
15
aug
2017
Anne-Kathrine Utzon


Byline AK
København rummer et utal af spændende, smukke og kreative kontorer til leje, hvorfra virksomheder vil kunne have deres daglige gang og drive deres forretning.  

NINEtoFIVE har taget et udpluk af de mest smukke, æstetiske og eksklusive kontorlejemål, der pt. optræder på Lokalebasen.dk. 

 

Smukt palæ med unikke designløsninger

Med Amalienborg og Mamorkirken som naboer kan I nu slå virksomhedsrødder i dette smukke palæ, der fremstår nyindrettet og har plads til ca. 145 medarbejdere. Det globale arkitektur og designfirma Gensler står bag kontorhusets unikke og innovative designløsninger, som vil være med til at gøre det til en unik oplevelse at gå på arbejde. Læs mere: Frederiksgade 17, 1265 København K.

 

Kontor

 Attraktivt penthouselejemål i Indre By

Centralt i København er det nu muligt at leje et velindrettet og nyistandsat penthouselejemål på hele 626 kvadrameter, der består af en blanding af kontorer, mødelokaler og storrumskontorer. Lejemålet er velegnet den kreative virksomhed, der ønsker at arbejde i spændende og indbydende rum. Læs mere: Hammerensgade 4, 4. sal, 1267 København K.
 

Kontor

 

 


Kontor på 1. række til Kalkbrænderihavnen

Blot et stenkast fra Nordhavn St. kan du finde en topmoderne kontorejendom, der netop nu udlejer eksklusive kontorer med havudsigt, gode parkeringsforhold og gode fælles faciliteter. Kontorejendommen er netop renoveret indvendigt og fremstår flot og præsentabel med nyetablerede mødefaciliteter og en indbydende personalerestaurant mod havnefronten. Læs mere: Lautrupsgade 7, 2100 København Ø.

 

Kontor

 

Find andre spændende kontorlokaler i København:
Kontorer til leje i København

  


 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.